Ayse-02 Bebeğim son bi kaç gündür çok hareketli ama doğumla ilgili bi belirti yok yaklaştığı için mi böyle acaba
esmaerdemir Ayse-02 bende 37 yim çok hareketli ama bu doğum belirtisi değil hurma ye merdiven çık ananas ye belki sancın gelir
Melike_melek Ayse-02 34+3 acayip kimildiyor canımı yakıyor şuan bile kimirdiyor acıtıyor karnımı ama dr mayıs 6 da alcaz seni doğuma dedi sezeryan 🤷♀️
Ftmrdcc Melike_melek aynıymışız seninle farklı hissettiğin bişey var mı bugün benimki de hareketli ama abartı değil normal her günkü gibi fakat çok aşağıda hissediyorum sende de var mı böyle şeyler
Melike_melek Ftmrdcc yok canım kasikta ara ara vuruyor du vajinayada öyle ara ara giriyor du dr gittim normal daha bisey yok dedi erken doğum falan yok dedi yalancı sancı diyorlar
Ftmrdcc Melike_melek bugün çok bağırsak problemim var uygulama da bağırsak problemleri de doğum belirtisi diyor korkuyorum bir yandan :)
Melike_melek Ftmrdcc bende sık giriyorum ama hiç bilmiyorum ki sancı mi doğum mu anlamıyorum sezeryan olucak diye de bilmiyorum valla bende çok korkuyorum belim ağrıyor iki gündür benimde
Ftmrdcc Melike_melek evet bel ağrısı bende de var senin tercihin mi sezeryan yoksa doktor mu öyle uygun gördü