Rachelgreen94 Kizlar dulavrat otu kullananlardan bilgi bekliyorum kullanip memnun kalan ya da fayda gormeyen var mi acaba simdiden tesekkurler 🌸🌸
dogurangaplumba Rachelgreen94 Hamilemisiniz? Hamilelikte kesinlikle tüketilmemeli kan sulandırıcı etkisi var anafilaktik şok yapabilir emzirenler ve hamileler için zararlı
Rachelgreen94 cLearQueen evet oyleymis sanirim ama bir doktor vitamin olarak cikarmis trendyolda yorumlari gordum gebelik icin baya faydali yazmislar ama burda da kullanan var mi merak ettim
dogurangaplumba Rachelgreen94 tayyar öz mü çıkarmış yoksa kız hiç görmedim ben onlar daha 1 yaşına gelmeyen bebeğe polen bal arı sütü karışımı macun yediriyor birde doktor olacak doktorların ticarethaneye dönüşmesi çok üzücü
Rachelgreen94 dogurangaplumba Yok canim hamile degilim cok az pihtilasmam var kan sulandirici yerine de geciyo diye kullanmak istedim cevremde de tavsiye eden cok oldu gebe kalmayi kolaylastiriyomus tabi bir umut iste♥️
Rachelgreen94 dogurangaplumba yok yok canfeza sezgin diye prof dr tibbi onkoloji uzmani, o tayyar ozlere falan guvenim sifir acikcasi boyle seyleri kullanirken cok dikkat etmeye calisiyorum