Kr6543 Kızlar mutfak lavabosundan gelen koku nasıl giderilir ya uzun zamandır başım dertte ve geçmiyor lütfen kalıcı önerilerinize ihtiyacım var
AzcikMantikliOlun Kr6543 daha bugün aynı sorunla yüzleştim. Lavabo açıcı döktük (dikkatli olun solumayın. Yapacaksanız) bazen sirke karbonat ve kaynar su döküyorum
nurcan05 Kr6543 ya benimde acik mutfak pencere var ama kapalı yapmışlar açılmıyor mutfak tarafında hep bir koku oluyor ocakta mutfak lavabosunda temizliyorum o kadar aksama kadar pencere açık salonun genede oluyor kendimi pismis gibi hissediyorum
amayinedeiyiilerledim Kr6543 boruyu ve gider tıpasını değiştirin. Duvara bağlanan tıpa var, ordan hava alıyor olabilir. Belirli aralıklarla lavabo açıcı kullanın
Kr6543 AzcikMantikliOlun lavabo açıcının faydası oldu mu peki bende tıkanıklık yok su gidiyor sadece koku var
AzcikMantikliOlun Kr6543 biraz psikolojik olarak döktük lavabo açıcıyı. Giderde kalan pislik aksın gitsin diye. Orada birikince de koku yapabiliyor. Sürekli olarak geliyorsa tesisatta sıkıntı vardır. S boru takılması gerekir.
Esra523452 Merhaba bendede çok oluyordu boruyu kıvırarak bağlayın s şeklinde olacak o zaman koku geri gelmiyor
esraelt Benim evde de bir ara öyle bir sorun vardı borunun duvara bağlanan yeri var ya orayı direkt sokmuşlar kenarı açıkta kaldığı için koku ordan geliyormuş onun bir kapağı var onu taktik koku gitti bir kontrol edin