emirtimr1 Gece parlaması ne gibi bir özellik yani soruyu da soramadım ki😂 normal emzikten ne farkı var tecrübeli anneler yardımm😂😂
Aybukeninannesi01 emirtimr1 gece sersem sersem salak gibi olduğumuzda 🤣hey ben buradayım diyo uğraşmadan bulabiliyorsun bu
tgbmerve emirtimr1 😁😁 gece ışık açmadan ağlayınca emziği ağzına veriyorsun , fosforlu, nerde diye aramiyorsun
AzcikMantikliOlun emirtimr1 her gün bugün yeni ne çıkmış olabilir ki derken bu postla karşılaştım 😆 janjanlı bebeler mi büyüyor. Oğlum küçükken benim fosforlu emziğim vardı sen ne konuşuyorsun 😆😆😆
Damlaozzz emirtimr1 Ben aldım daha kullanmadım karanlıkta ne zaman baksam parıl parıl duruyo emzik gece kaybolduğunda kolaylık oluyormuş 😀
Aybukeninannesi01 emirtimr1 😂😂mesela dün gece elektrik gitti kızım uyuyordu emzik istedi hoppppp karanlıkta bile parlayan emziği hemen buldum 🤣kullanışlı
desertrain emirtimr1 ben ilk doğduğunda almıştım gece hafif parlıyordu hemen bulup ağzına veriyordum. Yeni emzik aldım ultra nigt olmasına dikkat etmedim 🤦🏿♀️ gece oturup flaşı açıyorum bulmak için kaybolup duruyor çöpe atacağım en son 👹👹
dogurangaplumba Aybukeninannesi01 bebekleriniz gece emziklemi uyuyo kızlar benim kızım uyuduktan sonra aliyordum ben emziği hiç emzik aradığımı bilmiyorum yeni sürüm bebeler emzik mi aratıyor ya ama ben öyle düşünmemiştim benim cimcime de bana aratacakmı yani 😬
Alparslanmom__ emirtimr1 bende aldım bakalm bebişim doğunca kullanmayı düşünüyorum gece karanlıkta uyku sersemi aramayım yavrumu😀
Gizemmisler Valla ben ilk kızımda geç tanıştım ikinci kızıma hemen karanlıkta parlayandan aldım gece kendini kesesin geliyo emzik ararken bide bı sure sonra kendi uyanınca farkediyo emziği kendi sokuyo ağzına
dogurangaplumba Aybukeninannesi01 yeni güncelleme böyle demek ki bende alayım kız o zaman ama sokak lambaları benim eve acayip vuruyo ya alsam mı ki