Musel Kızlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce böyle hem beyaz hem sarı sümüksü akıntısı olan oldumu hiç ? Adetime 5 gün var yoğun akıntım var ama adetten 1 hafta öncede zaten akıntım olur ama bi tık daha fazla sanki
plajterligi Musel bu şekilde akıntı değil de pembe kahverengi gibi olması lazım o da yerleşme kanamsı diye geçiyor, bu akıntı yüksek ihtimal başka bir şey olabilir yumurtlama çatlama vs
Erva18 plajterligi benimde adetime 6 gun var şimdi baktım kahverengi akıntı gelmiş sol kaşık ağrımda var acaba yerleşme mi
plajterligi Musel ovülasyon testini bende aldım, spirali yeni çıkartırdım bu ayı pas geçmek istiyoruz önümüzdeki ay olmazsa ovülasyonu düşünüyorum ama siz gün içinde hangi saatlerde yapıyorsunuz öğlen farklı akşam farklı çıkıyor diyenler var da
Musel plajterligi valla ben de yeni kullanmaya başladım ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler bilmezdim 1 sene snra hamile kalabildim bu defada öyle olacak sanırım
Krmm09 Musel sarı akıntı enveksiyon ilişkide yada farklı bir nedenden dolayi oluyor Beyaz akindi yumurtanin sağlıklı veya hamileliğin olusumunu gosterir
plajterligi Erva18 eğer normalde adet öncesi bu şekilde akıntınız yoksa yüksek ihtimalle evet yerleşmedir, bir iki gün bekleyip test yaparsanız sonuç çıkar ya da hemen beta verirseniz orda da çıkar