aysenuraarslan Herkese merhabalar, Bugün 37+2 yiz. Kontrolde doktorumuz bebeğin makat geliş olduğunu söyledi. 37. Haftadan sonra dönmesi zor oluyormus böyle bir durum yaşayan var mı? Bebişleriniz döndü mü?
Nergislyssa aysenuraarslan eğer sancın yoksa dönmesi çok muhtemel oluyor, bana ebem son gün dönen bebekler bile oluyor demişti 🙏🏻
Daisyy000 aysenuraarslan 36dan sonra ihtimal biraz düşük, benim dönmedi 39a kadar bekledik,sezaryen oldum
mavikalpvemavikalp aysenuraarslan youtube simge duman ters duran bebeği çevirme O hareketi yapın evde
sukran0046 aysenuraarslan 38+3 teyiz hala dònmedi ayın 18 ine randevu verdi o gün karar vercez ne olcagına buyuk ihtimalde dönmez artık alanı daraldı dedi
Daisyy000 aysenuraarslan Egzersiz falan yapmayın sakın. Bebeği eşinden ayırabilir yada kordonu dolaşabilir ( doktorum dedi) Öyle duruyorsa vardır bir sebebi. Müdahale etmeyin
Leyla__0202 aysenuraarslan 40+6haftadayiz hala dönmemiş bayramın 2.gunu büyük ihtimale sezeryan olacagim
aysenuraarslan Daisyy000 videoya baktım da zaten bu aşamada doktorun onayı olmadan yapabileceğim hareketler değil. Cesaret edemedim 🤭