tgbmerve Lilaaaaaa 16 ya kadar kullandım , ilknbaslar aktif folat kullandım sonra iki kutu Multi vit kullandım.
Deletedmom_88 Lilaaaaaa 37. Haftadayım hala kullanıyorum. Ben en başından beri multivitamin içinde alıyorum. Başlarda sadece folik asit kullansanız da sonra multivitamin içinde kullanmaya devam ediyorsunuz. Folik bırakmak diye bir şey yok yani genelde
Gkce27 Lilaaaaaa 12.haftaya kadar kullandım sonrasında multivitamin verdi onun içinde de folik asit var
cLearQueen 11 hafta kullandim 12.hafta da icinde folik asit olan multivitamin ve demir hapı kullanfım
Byz0706 12+2 haftadayız bıraksammı folik asiti 22 Nisanda kontrolüm var vitamin ozaman alacağim mecbur sizce geç mi kalırım vitamin için erken mi başlamak lazım bilgisi olan yazabilir mi?
Incirim Merhaba ben 1kutu folik asit aldım yarısını içmedim 8,haftaya kadar ara ara kullandım sonra doktor bana ne vitamin ne kan ilacı vermedi 17haftalık oldum siz kullanıyo musunuz
Lilaaaaaa Incirim doktor ara ara birakmami istedi karaciğer alt ast değerleri yüzünden. İçince de içmeyince de vicdan azabı çekiyorum