Bukettt23 Kardelen120o idrarda yanma enfeksiyon belirtisidir bol bol su için enfeksiyonu atmak niçin günde 3-4 litre tüketin iç çamaşırı sık sık değişin ilerlemesin eğer çok fazla ise acile gidin tahlil verin
Nergislyssa Kardelen120o direk hastaneye git zaten eğer enfeksiyon oranı çok yüksek değilse şase bi ilaç veriyor doktor sonra geçiyor , enfeksiyon senin içinde bebekler içinde iyi değil kuzum 🙏🏻
Svl2109 Kardelen120o yani 1 kaç kere oldu benim ve idarırımı tutunca yanıyor şuan öyle birşey yok cnm
Kardelen120o Bukettt23 doktoruma sordum manurol diye bi ilac atti bana kullan diye bakalım iyi gelir inşallah 😇
Kardelen120o Nergislyssa dokturuma sordum bana bi ilac atti bunu kullan diye şuanlık bi sıkıntı gözükmuyo galiba 😇
Bukettt23 Kardelen120o tek kullanımlık toz ilaç gece yatmadan önce mesanenizi tamamen boşaltıp ilacı içmeniz lazım sabaha kadar lavaboya gitmemeniz lazım ki ilaç etkisini göstersin bende kullandım bu ilacı iyi gelmişti
Elsa06 Benimde bugün enfeksiyon çıktı şase ve antibiyotik verdi doktor kesinlikle ihmal edilmemesi bir durum en ufak şeyden tekrarlıyor doktora görün idrar ver