gozdeee41 haftadan beri diyet yapiyorum kizlar şuan 32 olduk ama ben çok yoruldum aşırı zor geçiyor bazen ağliyorum onu bunu yiyemiyorum diye şuanda depresyona girdim sanırım ne kadar zor bişey değilmi gerçekten Allah düşmanımın başına vermesin istediğini yiyememek ama sonra diyorum ki herşey evladımız için ama sabrım kalmadı varmı benim gibi arada böyle gelenler😁😭😭😭😭😭
Cylnmrym gozdeee41 aynı durumdayız canım ama bızde diyete 32 haftada basladık şuan 36′ya gırdık şükür bırde ınsulın kullanıyorum bazen benımde aglayasım geliyor yemek yemek bıle ıstemıyorum ama sonra herşey bebek için deyıp toparlanıyorum geri
esss_92 gozdeee41 26 haftalığım geçen hafta yaptık şeker yükleme sınırda dedi doktorum..1 haftadır diyetteyim bugün bende post açmıştım gerçekten çok zor 🥹hem aş erip hem yiyememek
Naciyemutlu gozdeee41 şuan hastanede yatıyorum şekerden dolayı.. en azından evde az da olsa tuz oluyodu şimdi yağsız tuzsuz yemekler.. Allah kimseye yaşatmasın. Zaten şeker hastasıydım ama içimde bi emanet var hem ondan dolayı üzülüyorum hemde gerçekten hiç bu kadar yükselmemişti şekerim. Yediklerinize falan dikkat etsenizde çıkıyo gebelikte daha da zor
eceyc314 gozdeee41 bu akşam yaşadım o gelme anını. Annemde iftardaydık masa dolu ama ben yiyemiyorum. Sinirim bozuldu. Çok sevdiğim şeyler vardı masada canımda aşırı çekti ama yiyemedim. Annemde aşırı ısrarlı ye bir şey olmaz ben senin için yaptım iyice sinirim bozuldu🥲
Semanurerdm Cylnmrym kaç çıktığı için kullanmaya başladınız bende de var diyet yapıyorum ama nadir de olsa 170i görüyorum insülinde başlamadım korkuyorum
Ekimmucizesi07 Cylnmrym merhaba şekeriniz kaç çıktı bırde tokmu verdiniz şekeri açmı bana doktorum tok yapcagını söyledi
Cylnmrym Semanurerdm açlık 170′lerı gecıyordu tokluk 220 lerın üstündeydi sonra dıyetle bıraz daha düstu ama doktor bu yeterli degıl dedı ve ınsulin baslattı 170 lerde flndı tokluk ıgneye baslandıgında
Tugce-89 Bende diyet yapıyorum yoksa insilün başlıcaklarmış korkudan yapıyom ama zor oluyor tatlı hastasıyım diyetisyen kesinlikle yasak dedi 😒 bayramda ne yapıcam zorlanıcaz 🙈 bende 2 saatlik tokluk ölçüyorum 140 geçmemesi gerekiyor dimi
Cylnmrym Tugce-89 doktorun bana dediği normal ınsanlarda 2 saatte ölçülüyor ama hamılelerde 1 saat sonra tokluga bakılıyor
gozdeee41 eceyc314 ahhh ahh imtihan resmen hele hamilelikte dahada bi zor Allah yardımcımız olsun valla😭
Naciyemutlu gozdeee41 200 ve üzeri açlık da tokluk da bi türlü de kontrol altına alınamadı 28. Haftadan beri yüksek öncesinde herşey çok güzeldi. 30 olduk bebiş de 2 hafta önde
Tugce-89 gozdeee41 bana bişey demedi ya bende unuttum sormayı sadece yemeklerden 2 saat sonra ölç dedi
Tugce-89 Cylnmrym banada diyetisyen yemeklerden 2 saat sonra ölç desi bende öyle yaptım bayramdan sonra gidicem bakalım ne olacak