Suhedaklync61 İlk bebeğim olacak ve bezlerdeki numaraları anlamıyorum molfix alcam 1 beden paketinde 120 adet var bundan 2 tane alsam 1 ay mı gider tahminen 2 ay mı ? Bide 2 beden bez gerekli mi yoksa 1 bedenden direk 3 bedene mi geçsem mantıklı ?
dogurangaplumba Suhedaklync61 Canım 1 numara çok kullanılmıyor 1 paket al bitince tekrar alırsın 2 numaraya geçmeden de 3 numara alamazsın 1 den direkt 3 no beze geçene kadar baya zaman geçmesi lazım 1 numara bez bebeğini sıkar 1 bitince 3 no ya geçsen bu seferde büyük gelir taşma yapar onun için 1 paket 1 numara al baktın baya kullanıyosun bebeğin kilosuna göre 2 ye geç bezlerde kilo yazıyor zaten baktın ki 1 no bez sıkmaya başladı bacak araları kızardı hiç bitireyim diye uğraşma çocuğa eziyet edersin direkt 2 ye geç
neanladinyurdagull Suhedaklync61 1 numara bezi 2 hafta falan kullandım sonrasında 2 ye geçtim 5 aylık kızım 5 numara kullanıyoruz stok yapmayı denedim ama hızlı kilo alıyor bacakları etli bu yüzden paketleri büyük değil orta adette tercih ediyorum
AzcikMantikliOlun Suhedaklync61 markadan markaya çok değişiyor. Mesela prima 1 bedeni kullanabilirken sleepy 1 beden olmuyordu. Molfixi bilmiyorum. Sadece araştırdığım kadarıyla bi primanın bedenleri tam.
asell13 Suhedaklync61 1 numara 1 paket yetiyor sonra 2 numaraya geçersin 2 aya yakında kullanılıyor bebeğe bağlı numaranın altında kilo yazar bebeğin kilosuna uygun numarayla devam edersin
buketsb Çok bir tecrübem yok 18 günlük 1 bebeğin var şuan biz 1 numara sleppy 126 lıyı kullandık, sonra hemen 2 numaraya geçtik bence 1 numara çok kullanılmıyor çabuk büyüyorlar
buketsb buketsb biz 126 lı 1 numara ve 100 adet de 2 numarayı kullandık şimdiye kadar, 2 numaradan 200 tane daha var onu da hepsini kullanamayız muhtmeelen 3 numara ya geçeceğiz birkaç güne