yagmurrrra 30+4 tek yumurta ikizi aşağıdaki olan hıçkırıyor ama hıçkırığı böyle pıt pıt pıt diye kasığımda hissediyorum acaba baş aşağı mı döndü?
Paronayanne yagmurrrra yok ya onunla alakası yok . Bende sormuştum doktora. O sürekli içerde döner durur dedi
Kubranne-9 yagmurrrra Evet o an baş aşağıdır ama 30. Haftada daha döner. Benimki mesela 32de tersti 34’te baş aşağı olmuştu. Hâlâ aynı.
yagmurrrra Ebrar042 kızzz ayy hiç sorma ikiz ya insan tetikte oluyor😂 zaman geçiyor burda etrafımda anlayanda yok burda güzel cevaplar geliyor seviyorum allah affetsin😂😂 senin 3üz mü?🫣
Ebrar042 yagmurrrra Ay maşallahın var ha 😂 Gerçi yata yata geçiriyorsan sende benim gibi boşluktan insan hep burada 😂 Yok üçüz olarak başladık aslında ama 11. haftada birini sonlandırmak zorunda kaldık genetik rahatsızlıkları çıktı. Şuan ikiz devam ediyoruz 🥰
Sevvaldal yagmurrrra benim uzun zamandır öyle. Ama dönmediler. Doktorum yüksek ihtimalle de yerleri daraldığı için dönemeyeceklerini söyledi. 29+2 tek yumurta ikizi benim de
ikizoglusannesi yagmurrrra Yahu bu hıçkırığı nasıl anlıyorsunuz 😅 karnımda sabahları bir titreşim gibi hissediyorum o mu acaba 😅😅
btytgy yagmurrrra ben de aynı şekilde kasıkta hissediyorum 28 de dönmüşte en son gittiğimde 31 de hala aynıydı. 32 olduk hala aynı bence cünkü kasıgımda vs sızı da yapıyor zaten başının oldugu yer hissettiriyor