Bbuse12 Kizlar 33 haftaligim bebek 2 hafta onde gidiyor yalanci sancilarim cok oldugu icin bebek de dikislerime cok yakin oldugu icin doktor bu ilaci verdi erken dogum riskine karsi kullanip ne kadar zaman sonra dogurdunuz 2. Gebeligim sezeryan oldum
gozdeee41 Bbuse12 evet cnm bende kullaniyorum yalanci sancilar çok cıkıyordu nstde adalat kullaniyorum günde 2 kez
Pnr84 @Bbuse12 19hafta kasılmalarım vardı bana da adalat verdiler şuan 30 haftalığım hala kullanıyorum
Civciv53 Pnr84 günde kaç tane kullanıyorsunuz acaba canım bende 20. Haftada tedbiren nidicard a başlayacağım da
Civciv53 Pnr84 bende cuma günü başlayacağım inşallah adalat yada nidicard demişti nidicard yazdı doktorum günde iki kere kullanıcam inşallah. Rahim ağzı yetmeZliğim var daha önce 19. Haftada bir kaybım var şuan serklajlıyım tedbir amaçlı başlayacağız. Yan etkisi çok oldu mu size ?
ilknur_cinar1 27 haftalık hamileyim 19. Haftadan beri sancım var. Ki erken doğum yaptım daha önce. ikinci doğumda sürekli sancı ertelenmekten rahim yırtılmış. bana neden vermiyorlar anlamıyorum
ilknur_cinar1 Bbuse12 devlet hastanesine gidiyorum her seferinde farklı doktorlar çıkıyor. Özellikle sordum ileriki haftalarda veriyoruz demişti birtek progestan fitil verdiler Gittiğimde tekrar söyleyecğim
Civciv53 Pnr84 amin cümlemiz inşallah canım 🤲🏻 Allah sana da kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💐