Bbk88 Hlimee anladım canım çok sevindim bende 8 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sonra tek tupum tikali cikti doktorum yaşım 31 olacak.agustosta ondan dedi beklemeyelim.hic aşılama.yapalim inşallah iyi sonuç alirim senin adına çok sevindim darısı bana🥰🧡
deniizz_ Bbk88 benim 3 yumurtam gelişmişti şimdiden öyle şeyler düşünme sen Allah büyüktür banada doktorum ikiz olabilir kabul ediyor musun demişti evet demiştm ama olmadı
Bbk88 deniizz_ canım diğer aydan catlamayan yumurtam varmış onun için doğum kontrol hapı verdi önce onu eritelim diğer ay gel dedi aşılama icn
Bbk88 123NurKay123 aaa iki tüp tikaliyken aşılama nasılsın yaptılar canim ay çok sevindim senin adına masallah benim bugün asilamam iptal edildi çünkü ge en aydan yumirtam kalmış onu eriticeklwr sonra baslanacak
123NurKay123 Bbk88 biri komple kapalıydı birinde de çok hafif geçiş var demişti dr.um hamile kalman çok zor tek çaren tup bebek demisti
Bbk88 123NurKay123 Ya ne güzel kalmissiniz anladım canım 🤎🤗benim asilamam diğer aya kaldı çünkü catlayamayan geçen aydan yumurtam varmış onu doğum kontrl.hapi verdi ocicem eriyecek sonra 1 ay sonra aşılamaya basliycam😇