Naciyemutlu Kızlar 30 haftalığız bebek 2 hafta önde suyumuz güzel. Hastanede yatıyorum şekerim bebekten önce de vardı. Az önce kadın doğum serviste nst bağlandım yani doktorum bana fazla yorum yapmadı sadece sabah akşam nst istedi.. yani hafta olarak normal mi foto çektim kalp atımları 150 nin altında seyretti diyebilirim. Nst den anlayanlar yorum alabilir mi sıkıntılıysa endişeye kapılmam merak etmeyin alışkınım hastanelere kötü durumlara. Sadece kendim de düzenli takip etmeliymişim özellikle yemeklerden sonra sola yat ve hareket takibi yap dedi.. zaten dört gündür hareket etse de ben derinden hissediyodum bide şuan baş aşağı pozisyonda
_Tazeanne Öncelikle geçmiş olsun Kalp atışları 150 lerde zaten kötü değil ki benimki bugün hep 120 ve altı oldu bebek uyumuştu uyandırdılar serumla size ciğer geliştirici yapıldı mı
Naciyemutlu _Tazeanne daha uzun kağıt da ben bu kadar çektim doktor sadece bu haftalarda bekleriz dedi dışarda birine..hadi hayırlısı teşekkür ederim cevap için..🌸Günde iki kez de takip isteyince bende sormak istedim anlamıyorum da nst den. Yok şimdilik öyle bir şey yapılmadı takipte kalacaz dedi. Benimde her yemek sonrası kendimi dinlememi istedi en az 10 kes hareket etmeli dedi.belki şekerden belki de akıntım var yeşil örnek aldılar vajinadan da. Ondan da olabilir
_Tazeanne Naciyemutlu 3 günde bir mi nst giriyorsunuz evet serumdan sonra kendine geliyor ben 3 günde bir giriyorum nstye
Naciyemutlu _Tazeanne ben sabah akşam giriyorum . Bişeler ye yürü gel dendi hala aynıysa serum bağlanacakmış
Naciyemutlu _Tazeanne akşam yine bakılsın gerekirse o zaman verelim dedi doktor kalp atışları aslında 130 140 arası neden böyle dediler bilmiyorum çok nadir 120 oldu
_Tazeanne Naciyemutlu demekki çok kötü değil o yüzden vermedi serumu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri
Naciyemutlu Amin amin inşallah..size de iyi bayramlar .🌸aklıma geldi o yüzden sormak istedim ayrıca teşekkür ederim ☺️
Naciyemutlu Sezennkz ben az hissetmeye başladım endokrin de yatıştayım bunu kadın doğuma bildirdiler. Kadın doğum da hareketlerini dinlememi günde en az 10 kez hareket etmesini bekleriz dedi ama zaten ben sabah akşam kalp atışı için nst bağlanıyorum… şekerimden dolayı etkilenme olabilir şeker yüksekliği erken doğumu tetikliyor ya.. sola yatıyorum genelde yemekler den sonra bazen hareket ediyo bazen etmiyo
Rojdademirkol Neden sabah aksam nst, sekerden dolayimi. Bende simdi 30 haftalık oldum haftaya gideceğim kontrole yani 31 de bendende nst ister mi acaba. Cunku benimde sekerim çıktı bebek 10 gün öndeydi şimdi dikkat ediyorum yediklerime vs
Sezennkz Rojdademirkol ben 21 haftalığım şeker için şuan erken mi hiç baktırmadım zaten yoktu diye rahatım ne yapmalıyım
Naciyemutlu Rojdademirkol benim şekerim maalesef bi türlü düşmedi bebek de 2 hafta önde ama su durumu iyi. Üniversite hastanesinde yatışlıyım burda da yakından takip ediliyorum. Bide ben hareketlerinde azalma hissettim .. endokrin bölümü de kadın Doğumdan düzenli takip istedi.. tamamen kontrol amaçlı.. diyabeti olanlarda da nst biraz fazla bakılıyor esasen kendi doktorum da aynısını söylemişti
Naciyemutlu Sezennkz 24. Hafta itibariyle yapılıyor test doktorunuz zaten yönlendiriyor inşallah çıkmaz ama 24 den sonra da atıyorum bebek haftasıyla uyumlu olmaz yada suyu fazla olur yine uygun görülürse test yapılabilir… yaşadığım için biliyorum yükleme testinin zaten hiç bir zararı yok faydasından başka.. herşey bebişlerimizin sağlığı için 🌸
Naciyemutlu @Reina Zaten 3 yıldır şeker hastasıyım genetik tip 1 beslenmeden yana herşey gayet yerinde . 10 gündür de hastanedeyim daha da yağsız tuzsuz yiyorum yani yemeyle pek de ilgili değil. Çok hareketli çokça su tüketen biriyim aynı zamanda. Hamilelikte de sadece 5 kilo aldım. Bazen böyle inatçı olabiliyormuş düzenli takipteyim doz artırımı yapılıyor devamlı hayırlısı canım elimden gelenin fazlasını yapıyorum 🤲🏻