Beyzanur_1919 Bende 6+5 Zaman geçmiyor doktor kalp atışını gördü ama çok küçük olduğu için duyamadık doktor 6 hafta sonraya randevu verdi çok uzun bir süre mi normal mi her hafta gidip görmek istiyorum 😂💕
Smhayg Yazgan1 çatı muayenesi yapacak bayramdan sonra o zamn söyleyecekmiş . Ebe yaptı ama üst kemik basık dedi 3kg şimdiden . Biraz zor olabilir dedi bir de ben bakayım dedi dr bayramdan sonra karar vericez. Sağlıkla gelsin sizinde inşallah 🫶🙏size birşey dedi mi
Berna2931 Ebruska_92 Merabalar miyomlariniz vardı daha once konuşmuştuk. Sonraki haftalarda büyüme yaptı mı yada ağrı
elanurrerarslann-44 5 🤍 bayram sonrası kontrole gidicem inşallah keseyi de bebişi de görürürüz sanki çok uzun zaman var nasıl bitircez bu gebeligi çok stresli uzun 😂
Cicek88 elanurrerarslann-44 bende 5 haftalik hamileyim beta degeriniz kacti ? Saglikla dunyaya getiririz insallah.
elanurrerarslann-44 Cicek88 ben biraz erken ögrendim degerim 27 çıkmıstı 3 haftalık falan oluyormus dedi sonra hiç test yapmadım kontrolu bekliyoruz işte
Elos_1907 Cicek88 aynıyız bizde keseyi görmedim son refl 2 Mart benim betanız kaçlarda refl 3 gün geçince ben hem. Kan hem teste öğrendim