Koalams Kızlar sürekli derin nefes almaya çalışıyorum sizde de oluyor mu özellikle sırt üstü yatarken ve sinir bozucu birde gözleri ağrıyıp bulanık görüyormusun bazen uzağı falan 🤷🏻♀️😩
Zeyyno_ Koalams benm de Normal de ilk gebeliğimde geç başlamıştı nefes darlığı vs ama şu an 20haftaligiz bbu iki haftadr yemek yedikten sonra midem aşırı rahatsız oluyor nefesim daralıyor onun haricinde iyyim
Tugbacim34 @Koalams hemen hemen haftalarımız aynı ama bende bu dediklerinin hiçbiri olmuyor, her hamilelik farklıdır ama bi doktoruna danış istersen
Koalams Tugbacim34 doktorum göz tansiyonuna baktırman lazım dedi ama nefes darlığını sormadım siz kaç haftadasınız 🤷🏻♀️
Tugbacim34 @Koalams 18+3 teyim şuan. Bende sadece çok yorulunca bel ağrısı oluyor. Sırt üstü hiç yatmıyorum ne olur ne olmaz diye. Telefona fazla bakınca gözlerim ve başım ağrıyor o kadar
Koalams Tugbacim34 sırt üstü belki de oksijeni azaltıyor önermiyorlar sadece sağa sola mı yatıyorsunuz 🤷🏻♀️
Tugbacim34 @Koalams olabilir ona dikkat edin mümkün olduğu kadar telefonda çok fazla vakit geçirmeyin. Ben sadece sağ ve sola yatıyorum son iki haftadır. Sizde sırt üstü yatmamaya çalışın, sağlıklı şekilde gelir umarım bebişler