Beyyzz Merhaba kızlar 20+4 gebeyim doktorum kendisi detaylı baktı ama kendiai perinatoloji uzmanı değil bir sorun görmedi ama perinatoloji uzmanına da görünmeli miyim
1palyaco Beyyzz organlarına beynine ellerine ayaklarına parmaklarına vs baktı mı? Detaylı derken bunlara bakıyor detaylı ultrason doktoru .
Rabiul Beyyzz benim doktorum da baktı sorun yok dedi ama yönlendirme de yapacaktı ben doktor buldum dedim şansa arkadaşı çıktı
Eko93 Beyyzz muhtemelen radyolog bakti size. Periontolog genelde riskli gebelere bakiyor, eğer sorun yoksa yoktur. Ama içiniz rahat edecekse 1 hafta sonra da periontologa gidersiniz
Rumeysacelikk46 Beyyzz bacım perinotoloji dediği kadın doğumun alt dalı ikisi de aynı bilgiye sahip biri sadece bir alt dalda uzmanlık almış , perinotolojiye zaten cihazı için yönlendiriliyor
2prensesannesiiii Beyyzz bana şehir hastanesinde radyoloji uzmanı dru baktı canım perinatoloji bakmıyor sadece 🙏
Nes7616 Gerek yok çünkü organlarını inceliyor var mı sağlıklı mı boyu vs yerinde mi herşey ona bakıyo sizinkide ona bakmıştır