momofmychildren Kızlaaaarr karın çatlaklarina ve vücut kuruluguna en iyi ne geliyor neler yapıyorsunuz karnım çok kuruyor bebek yağı felann kullandım ama daha etkili ve güzel bişey arıyorum 23 haftalik hamileyim 🐣
yeschef-13 momofmychildren lierac günde 5-6 kere ve bol su cilt esnekliği için üzerine tanımam 31+2 sıfır çatlak devam ediyorum
Alparslanmom__ momofmychildren ben hindistan cevizi yağı Bebe yağı Seda altın çatlak kremi dönüşümlü olarak kullaniyorum
1palyaco momofmychildren hayır yok tabikide . Hindistan cevizi çatlaklara iyi gelen bir besin . Kozmetik olmayanı alın hatta onu kahvelerde keklerde falan kullanıyorlar lezzet veriyormuş . Hiç denemedim ben sadece karnım ve göğsüm için kullanıyorum .
sariniz13 yeschef-13 bu krem çok pahalı ya bende istiyorum ama bilemedim doktorum yazdı sanırım sgkda karşılamıyor
Gizem9688 Gobuse Hindistan cevizi yagı. Ellere falan da deepfresh marka probiyotikli bebek losyonu. Ellerimi baska hicbir sey gecirmedi. Egzama gibi kurudu. Bi o geçirdi
Reina momofmychildren kakao yağı ve shea butter alıp eşit miktarda benmari eritip kavanoza koydum. Hiç çatlağım olmadı. Bir de bol su için
yeschef-13 sariniz13 bilmiyorum hiç karşılama durumunu ama Amazon,pazarama ya da dermoeczane gibi sitelere bakabilirsiniz