Newmommyy yeschef-13 kan sulandırıcı kullanıyorum bir de meniere hastasıyım ıkınamadığım için sezeryan olacağım mecbur :) evet koç burcu bakalım yükseleni ne olacak.
Newmommyy Reina ayy çok istedim de 19 unda alırım dedi doktorum 😂 eşim ikizler ben yay çocuk koç bermuda şeytan üçgeni hahaha
yeschef-13 Newmommyy mecburi sezeryan bambaşka bir durum iyi ki var ben normal doğum ilerliyorum ama sezeryan da olabilir belli olmaz tek emin olduğum doğumun kendi başlamasını istiyorum 💐 Benimde burcum koç ve yükselenimde koç bayılırım koç burcuna şimdiden sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın
Newmommyy yeschef-13 valla doğunca göreceğiz ben yay eşim ikizler kızım koç 😂 ben iyi anlaşıyorum da ikizleri kestiremiyorum. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
yeschef-13 Newmommyy benim eşim yay oğlumuz ikizler olacak hahaha resmen koç yay ikizler olarak aynıyız ikizlerle çoook iyi anlaşırım
Newmommyy yeschef-13 kızımla iyi anlaşır beni dışlarsa üzülürüm. Hahah hakikaten aynı burçlara denk gelmişiz 😂 istesek olmaz