Melliisaa Kızlar 27+5ten selam dolap ve çekmece düzenini bizlere fikir olsun diye paylaşmak isteyen var mıııı ben nereye neyi koysam şaşırdııım 😂
ipeklinaismom Melliisaa çekmece içlerine şeffaf örtü serdim güzel dizdim düzenleyici içinde kirismasin diye almadjm ben atabilirim
Melliisaa ipeklinaismom öneriniz için teşekkür ederim😘💕 düzenleyiciler aldım bende sıra sıra koydum tırnak makası ateş ölçer emzik hepsini bir çekmecede düzenlemek için 😊
M-Urass_Mom ipeklinaismom Elinize sağlık, çok güzel olmuş 🥰 Duvardaki orijinal çıtalama mı yoksa yapıştırma mı? Ben birkaç kere aynı bu renkten yapıştırma yapanları gördüm de kendim de yapıp yapmama konusunda kararsızım. Sizinki çok güzel duruyor 💕
aslanbeyy ipeklinaismom herşey çok güzel gözüküyor sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻 yeşil boya kodunu biliyorsanız paylaşabilir misiniz🥰
ipeklinaismom Melliisaa ben onları üstteki hasır sepetin içine koydum gözümün önünde olsun diye tabii nasıl kolayınıza geliyorsa ☺️
ipeklinaismom M-Urass_Mom teşekkür ederim kendimiz yaptık yapıştırma Trendyoldan aldık ölçtü silikonla yapıştırdık önce sonra bant çekip boyadık ☺️