hayalim35 Reina bnde 3.ye 6 ay snra hamile kaldım ama önceden korunduğumuz için çoğu kadın korunmayı bıraktıktan hemen snra hamile kalamıyor zaten 1 seneye kadar normal anca hormonlar kendine geliyor önce adet düzensizleşiyor snra o adet düzene giriyor snra artık bebek ne zaman tutunursa
Cnnsss _asli1123 Allah gönlünüze göre versin inşallah,hamileyim ve dualarimdasiniz siz ve sizin gibi isteyen herkes🙏sıkıntı stres bile çok etkiliyor bu yüzden hep iyi düşün iyi olsun,Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur😍
Hlimee _asli1123 malasef bende hiç düşünmedim gerçekten işin içinde çok şeyler çıkıyor akla hayale gelmeyen Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah tüm Muhammedi Nebî nin ümmetine hayırlısıyla hayırlı haberler almayı nasip eylesin inşallah 🙏 Dualarım hep böyle rabbim kabul eylesin inşallah Biz bir birimize dua edelim ki hayırlar her yere ulaşsın Allah biliyor ya zor süreç aşılama ile kaldım ben de Ama akıllık ettim evlenir evlenmez peşine düştüm ertelemeden düşünüyor iseniz zamana bırakmayın Tedbirli sağlam adımlarla ilerlemek daha iyi süreç bilmek çok iyi 👍🏻 Dua edin bol bol ben elhamdüllah her zaman her zaman da edip edeceğim inşallah
Nakskdkdkd _asli1123 amin insallah 🙏 bende bu kadar zor olan bisey oldugunu bilmiyodum Allah insallah banada nasip der 😌
bubuiledudu _asli1123 3 sene önce biz çocuk düşündüğümüzde hemen hamile kalınca kolaymış sandım sonra onu kaybettim Bi süre sonra korunmayı bırakınca hop yine gebelik hop yine kayıp.. sagliklisini tutturmak zormuş dedim tüm tahlilleri yaptırdık genetik pıhtılaşma vs. Hersey temiz neyse dedik bekledik bir süre akışına bıraktık ki bu kez de olmuyor eşim gitti artik doktora tüm değerler yerlerde Bi süre tedavi oldu ama nafile. Asilama yaptırdık tüp bebek yaptırdık hatta pgt yaptırdık tüm bebekte ama tutmadı. Bu sene yaz sonu yine deneriz tüp dedik öncesinde mfk deneyim dedim reglnolunca paket alacaktım. Ama baktım ki regl olmuyorum bekledim 4 gün kadar konduramadim çünkü gebeliği asla ama yine de en sonunda Bi test yaptım ki hamileyim. Evet demek ki dedim hepsinin bir zamani varmış biz ne yaparsak nafile. O seni vakti gelince buluyormus. Ama bunu dediklerinde 3 senelik yaşadığım tüm duygu değişiminde asla kabullenmiyordum. Neler yaşadım bir ben bilirim. Igne fobisi olan ben hergun gobegime ne iğneler yaptım . Allah kimseye aratmadan versin inşallah beklemek yorucu bir süreç maalesef
_asli1123 bubuiledudu çok zor zamanlardan geçmişsin canım ama sonu güzel olmuş olmuş rabbim nasip etmiş inşallah bizlere de nasip etsin tez zamanda 🤲🏻
bubuiledudu _asli1123 amin inşallah Allah kimseye aratmayan nasip etsin inşallah süreç yıpratıcı maalesef ama umudunuzu da hiç kaybetmeyin inançlı kalın gerçekten hepsinin vakti zamanı var
Sadeceanne2 lilyum_ gün aşırı ilişki , folik asit kullanma ya. Başında başlama ve stressiz bir birliktelikle beslenme yi de rahat yapar iseniz Bedenin bir sıkıntı yok ise oluyor kuzum.
Minejjan ilk hamileliğimden sonra bende hemen hamile kalabilirim sanmıştım bir düşük ve uzun bekleyişin ardından hamile kaldım herşeyin hemencik oluvereceğine nasılda ikna ama insanoğlu..
cLearQueen Kolay hamile kalmak mı 🤣🤣🤣 benim icin oyle olmadı, ne tedaviler ne ilaçlar… evliligin 6.yılında gebe kalabildim tüp bebekle… ilk denemede hamile kaldim diye cevremde hava atanlar da var tabi 🥰 insanoglu işte…. Allah büyük !
Selo25 _asli1123 benim ilk gebelik ilk korunmasız ilişkide oldu ama düşük oldu🥹 1 senedir hiçbir şekilde hamile kalamadım bu neyin nesi anlamıyorum. Düşükten sonra hatta en azından hemen hamile kalıyorum yine hemen kalırım diye sevinmiştim neler neler denedim yok olmuyor
Gebess95 Bende 5 6 ay folik asit kullandım olmadı sonra pregnacere hım her kullandık eşimle beraber vitamin Avrupa da 1 numaralı hamile kalmak için vitamin mis çok şükür o ayda hamile kaldım kesinlikle öneririm alın deneyin eczaneden alın ama Internettekiler sahte oluyormuş
mucizem4423 Gebess95 Allah kolaylıkla hayırlıca ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Gebess95 mucizem4423 teşekkür ederim eczane de satılan Multivitamin içinde erkek ve kadın için vitamin var pembe olanı kadın kahverengi olanı erkek içiyor yumurtalık sağlığı ve sperm sağlığı için biz eşimle içtik ilk kutuda hamile kaldık eczacı arkadaşım önermişti bana ismi pregnacere hım her bakabilirsiniz eczacınıza da sorabilirsiniz isteyen herkese nasip olsun inşallah
Gebess95 mucizem4423 ve beslenmeme dikkat etmiştim eşime keçiboynuzu pekmezi vermiştim her gün kendimde hafta da 1 mutlaka avakado yemeye dikkat etmiştim rabbim de ol dedi oldu şükür ama ben vitaminin çok etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü herşey vitaminsiz sağlığımız için vitamin almamız şart