3 gün önce normal aylık kontrolüm vardı. Doktorum her hangi bir sıkıntı varmı dediğinde yok dedim ağrılarım oluyordu ama bu zamanlarda normal diye dile getirmedim eve geldikten sonra o gün kasılmalarım oldu. Doktoruma yazdım devam ederse acile görün dedi sabaha karşı acile gittim. Ultrosondan baktı daha sonra nst bakalım dedi ve idrar testi de istedi nst ye baktığında evet sancıların var ama bebek daha çok küçük alamayız devlet hastanesine acil git göster ama eve sakın gitme burda o ilaçtan yok yapmayız dedi o öyle dedikten sonra birden benim kasılmalarım yoğunlaştı ne olduğunu anlamadım eşimde bende tedirgin olduk ister istemez nasıl yani başka özel hastanede yokmu dedim yok dedi sadece devlete git dedi neyse eşim kayınpederimi aradı tanıdığı bir doktor vardı görümcemin doğum ettiği doktora gittik hem alttan hem üstten hemde nsty baktı bi sorun görmüyorum dedi o şekilde rahatladım ama o fiğer hastanedeki bakan doktoru şikayet edicem bu çok ciddi bir durum sen ne hakla böyle diyebilirsin hatta o çektiği nst yi diğer hastanedeki doktora da gösterdim bir sorun yok dedi bundada sonra zaten kendi doktoruna yolladım oda bir sorun görmedi çok şükür evde bütün gün dinlendim stresi üzerimden atmak için bebeğimde çok hareketliydi haliyle oda etkilendi. Her doktora güvenmeyin ve her dediğine inanıp stres yapmayın lütfen muhakkak başka doktorlarlada iletişimde olun.. çok şükür şuan bebeğimde bende iyiyiz 🥹