Umut_aras Kizlar ne surupte yumuşatabilirim bişey sürmem doğumu tetiklermi tahinin üstünde biriken yağı duymuştum ama sizin fikirleriniz neler
erkencikus_ Umut_aras ayva çekirdeğini suda bekletin o jel gibi oluyor sürün fayda edecektir sürekli sürmeye bakın doğuma kadar yumuşasın gerilmesin Zeytinyağı ve vazelin De iyi geliyor
Instauser Umut_aras kesinlikle lansinoh krem öneriyorum. Ne doğum öncesi ne doğum sonrası kuruluk, ağrı, sızı, acı olmadı.
Senad Lansinoh göğüs ucu kremi aldım 35. haftadan sonra kullanıyorum fayda gördüm doğumdan sonra kanamasın acımasın diye
seydd25 Mustelanın göğüs ucu kremi araştırmalarım sonucu bunu tercih ettim yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum memnun kaldım yumuşattı baya tavsiye ederim
Umut_aras seydd25 bende mustela aldım içeriği daha temiz geldi ama daha dogurmadim kullanmaya simdidenmi baslamaliyim
seydd25 Umut_aras Ben neredeyse 1 aydır kullanıyoruk doğumuma 4 hafta var bir aksilik çıkmazsa bende kuruluk vardı o yüzden erken başladım kuruluk varsa erken başlayabilirsiniz
seydd25 Umut_aras 1 hafta değil 4 hafta inşallah vakti zamanında gelir tabi ki herşeyden önce kremide 1 ay öncesinde kullanmaya başladım