SAOZ kizlar Adetım 17 gün geçikdi Hala Adet olmadim Ama sefaf kokusuz Akıntım geliyor ama adet yok🤷🏻♀️
dogurangaplumba SAOZ 17 gün geciksem test almaktan eczacıyı zengin ederdim 🙈 test yap merak ettim inşallah vardır 17 gün gelmediyse bir daha gelmez ooo 😍😍😍
SAOZ surmene-1967 adetımın 6 geçikmesinde Kantesı yaptım negetıfdı 10 cu gununde geçikmenın gebelik testi yaptım niye negetıf bende biliyyorum ne oluyor
SAOZ dogurangaplumba kiz ben 6-10 gunde geçikmemin yaptım sora negetıf gorunce hiç ustune düşmedim sora bi bakdim 17 gun geçikdim ve Hala adet olacak mişim gibi hissetmiyorum hem Sefaf akintim oluyor peçete ile silince
dogurangaplumba SAOZ Canım test al yap yine negatif çıkarsa k.doğum doktoruna git bakalım bi baksın ne diyecek 17 gün az bir zaman değil
SAOZ dogurangaplumba kiz ben 20 gun geçikmemde Yapmayı planliyorum😃 dun degil de ertesi gun oyle bir kramp giridi ki de çikdi dedim kesin adet Ama yıne olmamişdim şimdi da sefaf akintim 🙃 noluyor bende bilmiyorum
dogurangaplumba SAOZ Benim kuzen olma ihtimalin nedir onunda 1 1 buçuk ay gecikmişti benim zorumla test yaptı doktora da zorla götürdüm nerdeyse cinsiyet bilem öğrencektik az daha bekleseydi 🤣🤣🤣