Aysenazz Selam kızlar ikinci gebeligim ilk gebeligimde iki doz tetenoz asısı olmustum bu gebeligimde olmam gerekiyor mu hangi haftada olmam gerekir
bulutunannesi33 Aysenazz cnm bu benım ucuncu gebelıgım gene oldum ası dun ıkıncı dozu vuruldum senn kac sene oldu bılmıyrm ama ebe bana 3-4sene sonra yapılsa ıyı olur dedı
Hanus Aysenazz Ben düşük riski yaşamıştım o yüzden tetanozu önermedi doktor. Dünya sağlık örgütü tarafından da önrrilmiyormuş.
glsmdncr Cnm ilk gebelikte iki tane yapiyolar dogumdan sonra 3 doz daha var eger 5 doza tamamlarsan ikiinci gebelikte gerek kalmiyo bidaha yaptirmana. Ama ilk dgumundan sonra o 5 e tamamlamadiysan bastan bidaha yaptirman gerekiyo. Benim ilk gebeligim iki dozu da yaptirdim dogumdan sonra da o kalan 3 taneyi yaptiricam. Ikinci gebeligimde yaptirmama gerek kalmiycak insallah
Aysenazz glsmdncr cok teşekkürler tuh ben ilk gebelikte iki doz yaptırdım fakat dogumdan sonra hiç yaptırmadım saglık ocagında ebe takip ediyor arıyor diye ben de peşine düşmedim hata etmişim neyse ögrendigim iyi oldu bu sefer yaptırayım