lcasl Adetim bir hafta gecikti sabah test alıp yaptım çok silik çıktı bilemedim bu durumu yaşayan var mı ?
bubuiledudu lcasl sağlıklı sonuç için kan testi verebilirsiniz büyük ihtimal hamilesiniz geç döllenme olabilir 😊
denizalismom lcasl Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
lcasl bubuiledudu önceki gebeliğimde böyleydi çok silikti sonra kimyasal gebelik çıktı bir hafta daha bekleyip sonra tekrar test yapıp kan vericem geçen ayda korunuyorduk bakalım artık nasip kısmet
9000 lcasl var canım bende bu şekilde öğrendim hatta aynı test ile kan verdim 2 gün sonra 80 çıkmıştı
lcasl Hadi bakalım güzel anneler siliktende daha silik gebelik testimi yorumlayalım😅 yorumlarınıza kuvvet 😅😅😅🌸
lcasl 1palyaco var ama korkuyorum biraz hassasım kan vermeye karşı😅 bi test yapıp sonra veririm dedim
Tonum Bence var benmki de hayal meyaldi inanmamıştım sonra hatta ikinci testi yaptım negatif çıkmıştı ama hissettim sanrım negatifde olsa kan testi verdim hamileydim.
lcasl SAOZ aşırı halsizlik, sürekli uyuma isteği(ilk gebeliğimde böyleydi) adet olmam gerekirken sadece kahve rengi leke gördüm bir gün. 8 gün geciktim sabah test yaptım böyle çıktı 4-5 gün sonra test yapıcam yine böyle çıkarsa kan vericem
1palyaco lcasl olabilir mantıklı 😁 yarın ilk idrar ile tekrarlarsınız ya da bir sonraki gün . İnşallah istediğiniz sonucu görürsünüz, alırsınız 🙏🏻🌸