Pembenattaniyeler Kızlar selam; Dün akşam duş aldıktan sonra afedersiniz bi bu akıntısı oldu bayram öncesi doktor buluruz bulamayız diye nöbetçi doktora gittik. Ultrason ile baktı kesedeki suları ve gelişimlerini iyi gördü emin olmak için turnusollu ped ve nst istedi. Ped temiz çıktı nst de doğum sancısı çıktı ama bnm hiç ağrım yoktu tam bebekler sanki kafasını karnıma dayayıp gerindiği anlardı. Doktorada ilettim ama bebeklerin hareketi değil doğum sancısı bunlar dedi serum yazdı serum sonrası tekrar nst girdim çok şükür rahim rahatlamış. Ama çok korktuk. Böyle bi durum yaşayan var mı ? İkiz gebeliklerde erken doğum riski var zaten dedi rahim ağzı uzunluğunu 25 mm gb görünüyorum baskıdan dolayı olabilir dedi. Karnını ovalama okşama dedi rahimi hareketlendiriyormuş. Bende aksine çatlak kremi sürerken kızlarla sohbet ederken fln ovalıyorum karnımı meğersem rahmi uyarıyormuşum.
Hamileanne Pembenattaniyeler merhaba karnını ovalarsan sancı dağılır daha fazla artar pvalamayın krem sürerken deil sancı olunca ovalarsanız artar
dogurangaplumba Pembenattaniyeler Canım karın ovalamak rahmimi tetikliyormuş 😯 bizde 31+3 haftalığız bende karnımı ovalıyorum okşuyorum bebegimi seviyorum kızım zaten karnıma yapışık geziyor sürekli eli kafası karnımda sürekli kardesini seviyor ilk kez duydum ve daha dikkatli olacağım. Sende dikkat et kendine bebeklerine çok geçmiş olsun 🙏🏻
Gkce27 Pembenattaniyeler ilk gebeliğimde 19.haftada olmuştu ama ben de idrar yolu enfeksiyonu vardı o tetikledi sanırım net bilgi vermediler 2 gün hastanede serum verip sancımı kestiler evde de doğıma kadar kendimi yormadım yattım magnezyum kullandım bol su içtim
yagmurrrra Pembenattaniyeler ay canım üzüldüm inşallah 35,36ları görürsün bol bol dinlen tuvalet harici kalkmamaya çalış tek çaresi bu sanırım🙏🏻 Bende 30+4 ikizlere hamileyim.. ikiz hamileliği hep sıkıntılı zor biraz daha sabret yatarak geçir🙏🏻 Geçmiş olsun
Dlar Ay geçmiş olsun canm, üzüldüm bak bende nisana ovalamıyum düzenli ovalıyorsun ikiz gebelik değil ama 36+3 haftalığız dünğelvik bölgesine arada sızı girdi durdu aklıma gelmedi de değil insan korkuyor, bolca dinlen canm
Pembenattaniyeler Dlar çok teşekkür ederim inşallah o haftaları bizde görürüz bir yandan stres yapmayaya çalışıyoruö bi yandan insan korkuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏼
Pembenattaniyeler dogurangaplumba evet bnde hayatımda ilk defa duydum yarın kendi doktoruma gidince ona tekrar sorcam hatta. Amin inşallah 🙏
Pembenattaniyeler Gkce27 şimdi kaçıncı haftadasın inşallah birdaha olmaz bizimde yatıyorum oturmuyorum bile korkudan 🙄
Pembenattaniyeler yagmurrrra Teşekkür ederim canım evet baya yatışa aldım kendimi hatta eltim ebe ona dedim acaba sonda mı taktırsam 🥲 yok enfeksiyon riski olur dedi. Bi wc gitcem dediğin gb inşallah bizimde ilk hedefimiz 30u görmek sonra 32-34-37 diye gitcek. Çok dua edin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Ozgednc Pembenattaniyeler 25+6ile bende sancıyla gittim hastaneye agliyodum kivraniyodum nstde sancı çıktı ciğer geliştirici yapıldı rahim uzunluğuda 12 mm çıktı 2cmde açılma vardi 3 gün doğumhanede yatırdılar sancı kesildi acilmada ilerlemedi 7 günde serviste yatırdılar doğuma kadar taburculuk yok dediler. Bir gece sancım başladı tekrar nstye bağladılar sürekli ama sancı çıkmadı inanmadılar da ama 7cm acilmam oldu suyumda gelmisti 27 haftalıkken doğuma aldılar acil. Çok dikkat et lutfeen ikiz bebek dışarıdan kulağa çok hoş geliyor ama taşımayan risklerini yaşamayan bilemez 🙏
Pembenattaniyeler Ozgednc çok çok geçmiş olsun küvezdeler mi şimdi nasıllar 🥹 elimden geldiği kadar dikkatli oluyorum aslında 25. Hafta 28 mm di 26 da 25 mm bu da korkuttu bni ama yatıyorum yani inşallah uzar
Pembenattaniyeler Gkce27 çok şükür bizde o günleri görelim inşallah işin enteresan olanı bnm ağrım hiç olmadı şimdi mesela yatıyorum ama kasılma var mı yok mu ayırt edemem ki. Nct de kasılma 65 lere kadar yükselmişti ama bnm ağrım sancım olmadı yani
Ozgednc Pembenattaniyeler İki yavrumuda kaybettim 3.gun oğlumu 72.gun kızımı.. Uzamasını bekleme bu saatten sonra önemli olan artık kisalmamasi
Gkce27 Pembenattaniyeler aaa cidden çok ilginç ağrı falan olsa en azından hemen acile gidersin. Sen bol bol yat dınlen bol su iç. Vaktinde, sağlıkla, kolaylıkla kucağına al inşallaah insan çok tedirgin oluyor ama içini ferah tut 🥺