Ebruli6 Kizlar merhaba ben 4 aylik hamileyim ama goguslerim asiri asiri buyudu tamam süt kanallari aciliyor falan o yuzden biliyorum ama benimki normal degil gibi :) birde sanki morarmaya basladi gbi oralar çatlayacak sanki cizgilesmeye basladi normal mi sizce😢
Busragl Ebruli6 Benimde öyleydi ilk gebelikte 75 bedenden 95 bedene cikti şakasız catlaklarda olustu once kirmiziydi sonra beyaza döndü çatlakların rengi 🥹 85 e kuculmustu ilk bebis memeden ayrildiktan sonra goguslerim. Simdi tekrar hamileyim nasıl olcak bakalim
Boncukk123 Ebruli6 benim de öyle çok büyüdü sonra bir kaç ay durdu son üç ay tekrar büyüdü damarlar belli yeşil mor karışımı inşaAllah bol bol sütümüz olur da bebişler de emer canım
Ebruli6 Busragl benimde ilk gebelik yani asiri buyudu ilk aydan beri boyle biraz sasirdim doktora soracagim gttigimde normalliginden pek emin degilim😅 95 emzirme sutyeni takiyorum suan
M-Urass_Mom Göğüs çevrem 83′tü. 3 hafta önce falan ölçmüştüm 93 çıkmıştı. Pek yemek yediğim söylenemez. Alınan kalorinizle alakalı olma şansı çok yüksek. Bir de bir atak haftası var. Hızlı büyüyor ve sonra bir müddet sabit kalıyor, bilginize 💕