Beybitooo Kızlar bacaklarınızın bu baldır kısmında ağrı oluyor mu sanki erken başladı gibime geldi kızımda 28.haftada falan başlamıştı magnezyum başladım kullananlar varsa geçiyor mu
metemom_ Beybitooo 20+4 deyim geçen sadece teravihe gittim geldiğimden beri bacaklarım beni bitiriyor yarın magnezyuma başlayacağım işe yararsa yazarım canım
Rabiul Beybitooo huzursuz bacak sendromu başladı bende 15-16. Haftamda sanırım hala devam ediyor 25. Haftadayım 2 kere magnezyum değiştirdim tamamen geçmedi ama en azından azalttı 🤷🏼♀️
Cennet-polat Beybitooo bende var çok kötüyüm valla topalliyorum bazen magnezyum başladık ama daha çok fayda göremedim yel atıyor değere baksan magnezyum iyi gibiydi ama aşırı ağrım oluyor bacaklarımda baldirdan ziyade belden aşağı komple
ikibebeliannis Beybitooo ben 11 haftalığım 3 gündir benimde ağrıyor kollarım ellerin uyuşuyor sirekli
Beybitooo metemom_ o hamlama ağrısıdır hani böyle kramp girer sonra huzursuz bi ağrı olur ya o ağrı başladı bende magnezyumu iki gündür içiyorum şuanlık aynı bişey yok 🥹
metemom_ Beybitooo canım beş gün oldu geçmiyor öylece kaldı bu ağrı normalde hiç hissetmezdim böyle şeyleri bak bu sabah yine ağrıyor mesela ili günkü gibi
metemom_ Beybitooo amin canım ya gerçekten bacak ağrısı çok zormuş 50 yaşında gibi oturduğum yerden kalkamıyorum 😂
Beybitooo Rabiul ala ala ona hiç dikkat etmedim ama sabahları unutup gerinince felaket kramp giriyor bende onu farkettim kaç haftalıksınız
Beybitooo Rabiul biraz magnezyum iyi geldi gibi şuan daha iyiyim iyi gelmezse bu magnezyumu da deneyebilirsiniz kızımda geç başlamıştı bunda çok erken başladı ondan şaşırdım
Beybitooo Rabiul magnifem özel ilaç eczanede de yoktu getirttiler ama gerçekten bugün hissettim etkisini
Rabiul Beybitooo ne kadar canım doktoruma danışırım bi bende 500-600 tl verdim tek kutuya işe yaramadı geçerken selamlaşıyoruz 😆 diğer kutuya da aynı parayı verdim hiç yoktan işe yaradı
Hlmsml Beybitooo 20+3 teyim ve yaklaşık 3 haftadır bacaklarım aşırı ağrıyor ayaktayken bir şey yok ama uzandığım zaman özellikle geceleri ayak parmaklarım ce bacaklarımın ağrısından resmen uyuyamıyorum 😢 multivitamin kullanıyorum ama bir de bu Hapı soracağım doktoruma
Beybitooo Rabiul 390 tl ama gerçekten 2 gündür bacaklarım ağrımıyor bide onu deneyin denemişken krampta yok sabahları