Kubra-1997 8 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz bebek olmuyor. Adet olmama 1 gün kaldı dua edin sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin Rabbim kızlar lütfen. 🥹🫰🏼 İnanılmaz beyaz akıntı var. Ama adet olmak istemiyorum 😅 gebe olmak istiyorum. 🐣
Nakskdkdkd Kubra-1997 Allahim insallah isteyen herkese nasip etsin bizde istiyoruz olmuyo 😢 bende yarin filan test alicam bayramda adet olcam 🙄 insallah vardir da bayram sekeri olur bize 🙈
Kubra-1997 fgnzc Ayyy Rabbim kurban olduğum Allahım isteyen herkese nasip etsin bayram sevinci yaşatsın canım benim ❤️
yavrusincabim1807 Kubra-1997 trendyoldan al canım var orada yumurtlama gününü kaçırıyorsundur yakalarsın onunla
Kubra-1997 yavrusincabim1807 Yumurtlama günümü doktorla hallediyorum ya Rabbimin izniyle bi evladım olsaydı 🤷🏻♂️🥹
OnlyBaby Kubra-1997 biz seninle konuşuyoduk dimi hala hamile kalamamışız😅 klomen çatlama yapmadımı doktor
Kubra-1997 OnlyBaby İğne falan olmadı kontrole gittim çatlamış yumrta dedi adet olursan tekrar klomene başla dedi ama bu ayda olmazsa uğraşmam ya doktora git gel yoruldum 🫣☺️
Burcu_drn Kızlar bana da dua edin nolur Temmuz ayına kadar hamile kalmam lazım bu ay olsunda şu stresden kurtulayımmm Allahım isteyen herkese versin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın 😌
plajterligi Burcu_drn sağlık sigortasından dolayı mı sizinde 😂 biz de tamamlayıcı yaptırdık temmuza kadar hamile olursam doğum sigorta bitimine denk geliyor ondan sordum 🤭