Cemiledag Kızlar halımı halı yıkamaya vermiştim halımın afedersiniz. Ağzına etmişler gri renk bir yer kahverengi bir yeri girdi bulamaç olmuş napmam gerek nereye şikayet etmem gerek başına gelen oldı mu şikayet etsem sonuç alır mıyım
Temmuzmucizesi26 Cemiledag yani pek bir sonuç alamazsınız heralde ya 🥹 bazılarının halıları kayboluyor ücretini veriyorlar sizde öyle bir şey talep etseydiniz keşke
Gg5348 Cemiledag benim de başıma geldi ama bir şey yapmadılar ben de daha fazla uğraşamadım ama hala sinir oluyorum 😔
Minigiim-vebenn52 Geri verseydin halı yıkamacıya eski halini istiyorum falan deseydin belki ücretini verirler
Cemiledag Minigiim-vebenn52 ücretini versene napıcam ki halıyı bellenodan almıştım halı parası karşılamaz halıyı
Cemiledag Nurol kafasına göremi aldı yoksa aynı halıyımı aldı acaba ben bellenodan almıştım pahalı bi halı mutfak halım bide alır mı acaba
Nurol Cemiledag yok ben seçtim yine gitti aldı çünkü kendi hatasıydı çok uğraştı boyattı falan hiç olmadı dedim kullanamam ben bunu. Bambu ipek halıydı zaten hep aynı şikayetleri olan modelmiş meğerse bu sefer normal makine halısı aldırdım tabi daha ucuza olmuş oldu ama istediğim halı oldu