Elsa57- İlaçsız atlatmak istiyorum bu süreci. Nane limon yaptım ama pek fayda etmiyor bebise de zarar vermeyecek kürleriniz var mı şimdiden sagolun. Doktorum ilaç yazım dedi ama ben doğal yollarla atlatmak istiyorum ilaç alma taraftarı değilim pek
FyA Elsa57- valla bende ufak atlattım nane limon içilmicek hiç mi arastrmadınız , valla bol bol portakal ve mandalina yiyin limonlu çay için sabredin geçicek bende bunlrı yaptım
Senmsii Elsa57- Bitki çayı yasak ama nane limon serbest canım hastayken doktorum tukete bilirsin dedi 🙏
yenibirannis Elsa57- nane limon gebelere yasak canm keşke Dr sorsaydın özelikle nane ve bitki çaylarıda yasak sen ılık su sarmısaklı çorba ve yoğurtlar ye sarmısağı tek yutabilirsen oda olur antibiyotikmiş o Dr demişti bol bol portakal mandalin yada onların sıkılmıs suyu iyi gelir
Hayalciressam Gülüm bitki çayı içmeyin diyorlar. Naneyi bilmiyorum şimdi. Limon portakal suyu sahlep bunlar olabilir belki
Elsa57- mysa26 yarın yapim en iyisi bol sarımsakli burnum silmekten tahriş oldu inatla gitmiyorum doktora da toparlar inşallah 😔
Senmsii FyA Nane limon hamilelikte tüketilir canım doktorlarda öneriyor ki bende hastayken doktorum korkmadan tuket dedi bence sende bir internetten arastir internettede nane limon ve ıhlamur tüketilir yazıyor 🙏
Elsa57- Senmsii günde 1 fincan içilir diye biliyordum nane limon yorumlarda yasak yazanlar olmuş bende telaş yaptım bugün içtim ilk defa zatende😕
Alyami yenibirannis iki gündür yapıp içiyorum neden yasak olsun hazır karışık bitki çaylarını anlarım da nane-limon yani 🫤 bal-zencefil-limon da yapıp içtim 2-3 kere çok şükür öyle hafif atlatıyorum bence bir sakıncası yok
minnosmakarna Elsa57- bende 24. Haftadayim çok fena grip oldum bal zencefil limon birazda karabiberi sıcak suyla karıştırıp içiyorum baya iyi geldi
Senmsii Elsa57- Korkma canım aşırıya kaçma ve sallama tüketme.kendin kaynat tüket. Arkadaş çayına limon sık demiş ama hamilikte normal çayda 1 fincan tüketilmeli normal çay icmektense nane limon tüket 🙏 çok geçmiş olsun.
Dlntkesn Elsa57- bol bol portakal ve sarımsaklı yemekler ye turşu suyu içmiştim ben 6 haftalık hamileyken çok fena gribe tutuldum hemen geçirdi çok şükür 😊 geçmiş olsun canım sana da çok merak etme bebeğe zararı olmuyormuş. Onlar ennnn korunaklı yerdeler
bituhafanne Bir tatlı kaşığı bal (tahta kaşıkla alacaksın), bir diş ezilmiş sarımsak ve yarım limonu sıkıp karıştır. Bu kürü hem sabah hem akşam 2 gün yaparsan hiiiçbir şeyin kalmaz :)