Songul_kadan21 Kızlar normalde bugüne kadar hep enox kullandım eczanede yoktu diye oksapar verdi kullansam bisey olurmu
Jeonxx Songul_kadan21 ikisinin içeriğide aynı kullanabilirsiniz. Bende birkeresinde bulamamıştım sormuştum doktoruma kullanabilirsin demişti.
E_Duha Btlfth evet o kanın pırtılaşma durumuna göre sanırım cünkü ben hem oksapar hemde coraspirin kullanıyorum.. aile hekimim şaşırmıstı ikisinide mi kullanıyorsun diye
E_Duha Serendipity16 ben pek anlamıyorum ama sonuç bölgesinde her ikiside yazıyordu doktor söylemişti ama çok unutkanım..
Sogukcay Bende oksapar kullanıyorum aynısı diye biliyorum ayrıca coraspirinde içiyorum bir şey olmaz zaten eczacı da içeriğinin aynı olduğunu söylemiştir
Ek1908 Ben aylardır enox kullanıyodum daha öncede enox kullandım oksapar bulamadığım için doktorum bi sorun olmaz demişti. Şimdi de enox bitti oksapr başladım doktorumada söyledim dozları aynı olduğu sürece sıkıntı olmaz demişti
Saknc İkisi aynı problem olmaz içiniz rahat olsun ☺️ sadece üretici firma isimleri farklı böyle ilaçların. Etken madde aynı olması yeterli , ikisinin de etken maddesi enoksaparin sodyum 🎈