Mutluluk71 26 haftalık hamileyim yeni başlayan miğde yanmam var perişan ediyor beni aslangeçmiyor uykudan uyandırıyor ne yapmalıyım kusma derecesine kadar geliyor
Cylnglsn Mutluluk71 soluna yat sağa yatınca daha berbat oluyor bende o haftalardan beri çekiyorum şuan 30+5im daha fena oldu asla geçmiyor gaviscon değil de pronat daha iyi
Suhedaklync61 Mutluluk71 bana elma fayda hiç etmedi bende aynı bu şekildeydim ilk zamanlar soğuk süt çok iyi geliyordu denemeni tavsiye ederim eğer fayda göstermezse bende aşırı olduğu için acile gittim gaviskon aldım ve rahatladım
pamuk34_ Mutluluk71 ahh ahhh ben 38+6 oldum ölüyorum ilk 6 ay hiç birşeyim yoktu ama bi başladı geceleri öldürücek neredeyse kendi kendimi zorla kusturuyorum ama tek iyi gelen şey ılık süt içince aşırı rahatlıyorum
Rojdademirkol Yeşil elma cok iyi geliyor ve Falım sade sakız. Benimde yaklaşık 2 hafta sürdü ilac kullanmak istemedim. O yüzden her yanma geldiğinde elma yedim gündüzleri sakız cignedim.
SmyyeIremgul Mutluluk71 bana sade soda ve yogurt iyi geliyo yanmami durduruyo genelde bazen gecmezse ilac kullaniyorum