oozgee İyi akşamlar. Bursa da kürtaj fiyatları hakkında bilgisi olan var mı. Zorunlu kürtaj olmam gerekiyor da bebek gelişmediği için
Lilaaaaaa oozgee agri olarak hissetmiyorsunuz sonrasında hafif bir adet sancısı oluyor. Ben gecen sene 5bine kürtaj olmustum hatta ramazan bayramına 2 gun kala gelisim geriliginden olmustum. Agri olarak hissetmiyorsunuz sadece odaya alındığımda başucumda bebek yatagi vardi biraz buruktum
Gmzgm oozgee haftaya göre fiyat değişiyor benim 8 haftada kalbi durmuş ama kese 11 görünüyordu 10 bine yapmıştılar Nilüfer dorukta. Sizin ki daha küçükmüş hastanelere zam geldi mi bilmiyorum 7 8e yaparlar heralde
oozgee momofmychildren bilgi alabilir miyim acaba. Genel anesteziyle mi ne kadar sürüyor, ağrı sızı olayı vs 😔
momofmychildren oozgee genel anestezi oldum operasyon 5 dakika sürdü kendime gelmem felan derken 20 dk sonra odaya alındım ağrı kesici vuruldum doktorum antibiyotik verdi ağrım olursa da parol içebilirsin dedi günlük hayatına devam edebilirsiniz bir sıkıntı olmuyor 3-4 gün kanamam oldu bir hafta sonra kontrole gittim değerlerime bakıldı herşey yolundaydi devlette nasıl bilmiyorum ama ben özelde bu şekilde yaşadım ve çok şükür kolay atlattım 🌸
Aleynadd Ben geçen sene olmak zorunda kalmıştım girmemle çıkmam 15 dk sürdü çıktıktan sonra az bişe regl sancısı gibi sancınız oluyor o kadar hemen normal hayata dönüyorsun genel anestezi ile yapılıyor
Aleynadd oozgee bende çok korkmuştum ameliyata girdiğim an bayılacak gibi oldum korkudan ama korkacağım bişe olmadı kürtajdan sonra bende içeri de kanama alanı oluşmuştu 2. Kez kürtaj olmak zorunda kaldım bu sefer uyutulmadan o kan temizlendi sen doktorun verdiği her ilacı kullan ben o içeri de kanama alanı kalmasın diye verdiği ilacı kullanmamıştım çünkü
Aleynadd oozgee benim bebeğim 6. Haftada durmuş gelişimi gelişmemişti yani 10 haftaya kadar bekledik ama maalesef sonra sonlandırmak zorunda kaldık
Diss Ben bugün devlet hastanesinde oldum 15 dk sürdü yatış verdiler serum taktılar sabaha değerlere bakacaklar sıfırlanmışlar taburcu edecek ,5 haftalıktı benim