Selale_bati BurcuHamza NST ye ilk kez 36 haftamda girdim ben bir sorun yoksa genellikle NST ye 36da giriliyor diye biliyorum
gevezeyazar1 BurcuHamza benimde kasılmalarım vardı 28. Haftada girdim bida kontrole gittiğimde doktorum ne dicek bilmiyorum
BurcuHamza Bende çok merak ediyorum beni ne zaman yollucak diye.. Ultrasonda kasılma görüyorum demişti ama yollamadım o yüzden sormak istedim. Geneli 30. Haftadan sonra anlasilan
BurcuHamza gevezeyazar1 kasılmalarina magnezyum ve progestan verdinmi? Benim daha 24+4 hiç ntsnin lafı olmadı
gevezeyazar1 BurcuHamza aynen magnezyumda yazdı progestanda ama magnezyumu kullandım kalmadı öyle kasılma falan progestan çok kıllanma yaptı bana ve sarhoş gibi oluyorum 😖 mantar için fitil kullanıyorum yarın son ondan sonra progestanı fitil olarak kullanıcam
BurcuHamza gevezeyazar1 ben hiç kasılma farketmemistim ultrasonda gördüm dedi ve yazdı.. O mantar durumu maalesef bendede var bi iyi oldu şuan gene başladı. Sen ne fitili kullanıyorsun?
gevezeyazar1 BurcuHamza benim ultasonda ve nst de o an bişey çıkmadı ama gün içinde çok fazla vardı kasılmam korktum gittim mixovül diye 7 tand var içinde
Melisuz BurcuHamza bendede mantar var zalain fitil kullanıyorun ama son 4 tane verdıgınden 1 tane kullandım suan kadıntım yok o yuzden yapmıyorum zalain merhemde cok ıse yarıyor ıcıne kacırmadan sürün ve her wc ihtiyacınızda temız selpak koyun gecıyor
BurcuHamza gevezeyazar1 ben pek birsey farketmiyorum kasılma o yüzden sordum. Mantar içinde inş ilaç iyi gelmiştir bana donaxyl diye 6 tanelik bi ilac verdi ve sonuç sıfır
BurcuHamza Melisuz iyi geldiyse ne güzel bana gyno lemoxin verdi iyi gelmişti ama şimdi gene başladı. En son donaxyl verdi o hiç yaramadı
Nur_089 Gecen hafta cuma girdim ben yani 36+5de sancim cikmadi bu cumada catiya bakacak hamileligimde cok sukur hersey yolunda diye oyle her hafta cati muanesi bilmem nstye girmedim Normalide buymuw zaten durum normalse sokmaz sancin rahatsizligin yoksa
Trabzonli 32+2 yim dün doktora gittim bi ay sonraya randevu verdi yani 36 haftalik gircem nst ye inşallah. Doktora göre değişiyo bi de aksi bi durum yoksa erken dogum riski sancılanma durumu vs falan yoksa erkenden nst ye sokmuyolar sanırım.