Rabiaykt Kizlar 33+3 haftalık olduk ama aşırı derece nefes darlığı yasiyorum benim gibi olan varmi neler yapıyorsunuz
Myrtle Rabiaykt 34üm benimde oyle. Dinlenirkem bile nefesi zor aliyorum gibi geliyor. Unutmazsam yarin doktora soracagim
Boncukk123 Rabiaykt konuşurken kendımı kaptırınca nefes nefese kalıyorum merdiven inip çıkarken de . O yüzden sakin sakin hareket edip yavaş yavaş konuşmaya çalışıyorum bazen de yatarken midemin oralara gelince bebek tam tıkanıyorum kaburgalarım acıyo
Fatma44 Rabiaykt özellikle yatarken ve merdivende zor nefes alıyorum bayramdan sonraki hafta kontrol var doktora sorucam.ve 2gundur mide yanma da eklendi tam oldu
Myrtle Rabiaykt doktora sordum. 9 ay oldun normal artik hepsi dedi. Tuzlu yemegi yasakladi( soda peynir zeytin) . Baharda tansiyon artabilir dikkatli ol dedi. Maden suyuda agrilar icin iciyordum o da yasak artik gerisini yemiyorum zaten 😀.
Myrtle Rabiaykt benim gobek cevremde genelde. Arada ayagi midir neresidir cozemedim, gogus altina dogru hissediyorum. Baya geziyo iceride.
Rabiaykt Myrtle yemek yerken otururken hiç fark etmiyo bir başlayınca toplanmam zor oluyo nefes alamiycam tamam diyorum artık
Rabiaykt Fatma44 benimde kontrolume daha var bayramdan sonra ama dayanilmaz oluyor ya Allah yardımcımız olsun cinisyet ne sizin
mutlubibekleyis benim de yatmalarım çok zorlaştı gece bin türlü dua edip öyle uyuyorum nolur uyuyayım diye 32 deyim. oturup yemek yerken de göğsümün altındaki kemiklere baskı yapıyor hem nefesim daralıyor hem rahatsız oluyorum ama normal büyüdüğü için
Rabiaykt mutlubibekleyis ilk gebeligimde hic böyle bir sorunum olmamıştı acaba bebek dönmediği icinmi göğüs altinda baskı hissediyoruz