Semaa00nur Cilginanne2bebeli68 bende Kasım 5 canım 🫣 kiz benim ki de arkadaş im da 10 Kasım oda kiz 🫠🤣
Cilginanne2bebeli68 Semaa00nur Kasım yazmışım ama ben Aralık yazacağıma Kasım yazmışım ben 21 Aralık adet günüm 27 28 gibi de hamile kalmışım 2 3 günle 2024 u kacirmisiz😂
Mrvtrk Nickocos bende ocak sonunda hamile olduğumu öğrendim. 14+4üm. Dediğiniz gibi çevrem hep erkek, bi tek benimki prenses🥰. Bu sene gerçekten erkek senesi.
BirAskMasali1323 Mrvtrk bende ocak sonu öğrendim 11+3 üm doğum 30 ekim görünüyo cinsiyet belli değil henüz ama tüm testler takvimler erkek gösteriyo ama bakalım nasip sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda gerisi mühim değil
Queen_Mom_ Bende 14 Şubat ta öğrendim gebe olduğumu 😍 acaba benim ki ne olacak Haftaya ikili tarama testi için randevum var orda gözükür mü acaba 🥹
Suey Elif_49 iki ayrı doktorda kız dedi emin bir şekilde sonra başka sehirdeydim bir sorundan dolayı orda kadın doğuma gittik 3. Doktor oluyor bu erkek dedi şok olduk erkek doğdu yani
Hamdiyevural Elif_49 17 haftalık en nasıl öğreniliyor ya bn gittim göstermiyordu kız gibi ama kordon var dedi oysa bn hep erkek hissediyorum haftaya randevum var inşallah kesin igreniriz ne olduğunu