Tospkkk Kızlar demir ilacından dolayı kan verecektim vermişken test de yaptırdım. Adetime 4 gün varken 4.9 çıktı. Şimdi de bayram tatili kan veremiyorum, adetime 2 gün var hcg yükselir mi sizce
pnarpnar35 Tospkkk hayırlı olsuun 4.9 yükselecek bi değer gibi 😊 inşallah vardır acilden verebilirsiniz şikayetlerim var gebelik şüphem de var derseniz bakarlar 🌸
tgbmerve Tospkkk yukeslir 😊hayırlı olsun , devlet acilinden iki günde bir yaptırım bayram sonrası ama en sagliksi sağlık ocağında çıkan kan sonuçları orda veri
Tospkkk pnarpnar35 ayy inşallah 😍 çok teşekkür ederim o zaman bekleyeyim 1-2 gün sonra evde test yaparım sonrasında acile gideyim bayram sonrasına kadar çatlarım meraktan ☺️
Tospkkk Aylizinannesii çok korkuyorum kimyasal gebelik vs olur diye, doktor hamile değilsin dedi ısrarla sordum neden 4.9 a çıkmış dedim bir şey diyemem şu an yok demişti
pnarpnar35 Tospkkk evet testte de iyice belirginlesir zaten sonra da kan verirsiniz normalde 2 den küçük çıkıyor negatif olduğunda sağlıkla gelsin 😍