_yeni1tazeanne_ Kızlar kocaelide yaşayanlar yazabilir mi kocaeliye taşınmayı düşünüyoruz körfez izmit Dumlupınar derince kartepe ilçelerinde kira olarak en ucuz bölge neresi bu taraflara taşınmayı düşünüyoruz bilgisi olan yazabilir mi
Pembesarelle2 _yeni1tazeanne_ Körfezdeyim ben yeni yapılar çok pahalı eski yapılar da 10 binden başlıyor
_yeni1tazeanne_ Pembesarelle2 teşekkür ederim 😊 on binden aşağı da yok galiba olanlarda çok eski gibi gözüküyor
Pembesarelle2 _yeni1tazeanne_ Aynen canım on binden aşağı olanlar da çok eski yapılar bizim mahalle aşırı güzel herşey ayağımızın altında 3 tane yeni yapı var ama pahalı
_yeni1tazeanne_ Adenala Tamam teşekkür ederim yeni yapılara baktım şimdide 15 bin diyor ama gayette güzel eski yapılarda da 15 bin valla hayret ettim o evlere nasıl 15 bin istiyorlar 🤷🏻♀️
Adenala _yeni1tazeanne_ Ben lojmanda oturuyorum ama bir ara çıkartacaklar diye bakmıştık fiyatlara hep öyle malesef 🤷♀️
_yeni1tazeanne_ Adenala Anladım teşekkür ederim para veriyorsam temiz yerde oturmak isterim ve doğum yapmadan taşınmayı düşünüyorum eski yapıların çoğunda rutubet oluyor öyle bi yerde de çocuğumu büyütmek istemem bu açıdan bakarsam pahalı olmasının bi önemi yok aslında
Adenala _yeni1tazeanne_ Yani tabiki de asker eşiyim bende lojman çıkmıştı yoksa bazı evler de çok güzeldi aslında çıkmak istedim de hamilelik olunca taşınmak zor olur bir de doğuya gideceğiz diye 🙃
_yeni1tazeanne_ Adenala Evet taşınmak zor yani şuan düşünüyorum daha önce hiç taşınmamış biri olarak nasıl yapıcam edicem kafamda hiç bişeyi düzene sokamadım Allah yardımcınız olsun 😀 siz o konuda çok şanslısın hiç ev aramakla uğraşmamışsınız kıymetini bilin 😅
_yeni1tazeanne_ Adenala İyi bari böyle yavaştan yapınca daha kolay olur Rabbim başınızdan eksik etmesin annenizi 🤲