Selam kızlar kizim geleli 20 gun oldu anca yazabiliyorum.
41 e dogru giden haftamda hala kanala girmesini bekledigim kizim girmemisti hala cuma kontrolde cumartesi aksam iftara gitmistik karnimin sol ustte agrim baslamisti hamilelik boyunca olan bir agriydi bu dahada siddetliydi bu seferki sanki ordan cikcak gibiydi neyse eve geldik yattim dinlenince gecer dedim hafiflemisti ama gecmemisti uyudum gece 3 gibi sancilarim baslamisti hafiften ama ben gecer diye uyumaya calistim sanci takibide yine yapiyordum saat 5 gibi uyandim wcye gittim bi baktim pecede de yesil bisey wcnin kapisina geldim esime seslenmek icin gelmemle dusakabine kendimi
Atmam bir oldu fosss durmak bilmesen yesil su geliyordu esime bagiriyorum duymuyor en ain deterjanlari firlatmaya basladim sesimi duydu geldi hemen doktoru aradik hastaneye gidicektik ben nasil
Hazirlandim nasil arabaya atladik bilmiyorum karnim dumduzdu cok korkuyordum butun o gobek gitmisti elim karnimda oynamasini hareket etmesini bekliyordum arabada iken az bise hareket etti sukur dedim
Hastanede nstye baglayana kadar bise oldumu kalbi atiyormu bagladilar kalbinin sesini duydum hemsireye atiyo demi sorun yok diyordum bak
Duyuyorsun atiyo korkma
Ebe gelcek simdi dedi ama korku o korku icimde ebe geldi 2 cm aciklik var ama cok asiri kaka yapmis dedi doktoru aradi sonra birden geldiler acil sezeryana aliyoruz dediler ben nasil ameliyata girdim ne oldu ne bitti anlamadim bile esim bende giricem
Dedi bebegim dogdu kokladim o an ahhh allahim dunyalara bedel bu seferde kuveze girecekmi korkusu sardi beni esime simdi
Napiyolar ne
Oluyo
Diyordum hirtumla temizliyorlar agiz burun hepsini anlatiyordu bana sukur kziima kavusmustuk neyse hastane odasina ciktik doktorum geldi benim minik
Hanim beni
Cok oymus kizlar o karnimin agrisi megerse rahmimi inceltmis kanama alani
Olusturmus doktorum
Masaj yapa yapa kanamayi durdurmus eger durmasaymis rahme dikis atilcakmis bize kimse inanmadi orasi agriyo diyince herkse
Dedim olur cocuk buyuyor dediler megerse icerden beni oymus hep sukur cok sukur kizimda bende iyiyiz yanimda
Canimda bitanem
Biz kavustuk darisi
Bekleyenlerin basina❤️🥰