YncaY Selam hanımlar sadece göbekten kilo alıyorum göbek büyüyor bacak kalça basen kilo almıyorum göbeğim sivrimi büyüyor sizce öne doğru ?
Aysegul166 YncaY ay ne güzel keşke benimde öyle olsaydı 😂 evet göbeğin sivri gibi kaç haftalıksın cinsiyet bellimi
susaMom_ YncaY Öyle görünüyor ama hamile kalmadan önce ki fizik yapınızı nerden bilebiliriz 🤭 kaç haftalıksınız ?
huysuz__ YncaY benim 3 hamileliğimde de seninki gibi göbüşüm, başlarda sivri sonra top gibi sadece önden büyürken basen bel hep orantılı kalıyo, kız erkek fark etmedi bende valla yapı ile ilgili diye düşünüyorum.
YncaY Aysegul166 20+6 şuan cinsiyet en son 14 haftada kıza benziyo ama çıkıntıda var gibi denmişti bazı sorunlar oldu henüz gidemedim doktora cinsiyet netleşme için canım 😊
YncaY susaMom_ 20+6 kilo aldığım zaman kalça simit bölgeler alan biriyim canım ama hamilelikte sadece göbek büyüyor
susaMom_ YncaY Canım hani sivri giderse göbek erkektir simit kalça genişlerse kızdır demiyorum bana gerçekçi gelmiyor o durum sen kendin kilo almamış bebek kilo almış olabilir
merimiri YncaY en önemlisi sağlık benim vücudumda böyle sadece önde bi göbek var bebeğim erkek sizi de benzettim bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼