Omrerkmn Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum... 5+5 teyim ve yeni öğrendim saçlarımı kestirecektim tam da, ama duyduğum kadarıyla iyi değilmiş? Kesen annişler var mı acaba ?
Bulut74 Omrerkmn ilk kızım da da kestirdim. Yine hamileyim geçen hafta yine kestirdim. Hurafe başka bişey değil. Herkez herşeyi söyler. Yapmak ya da yapmamak bize kalmış. Rabbim belirler ömrümüzü, saç kestirmek değil 🤗😌
bulutunannesi33 Omrerkmn tamamen hurafe ama bana sor sen kestrdınmı hayır 😂 saclarm kalcama kadsr geldı😂
bulutunannesi33 Omrerkmn ay yıkamayı brak bu sgkda kurutmak once sag el sonra sol elle kuruturm sonra azck dınlenıp tekrr devam 🙄 esım artk cıldırdı yeter artk hasta olcaksın dıyo haklı ne kdrda kurtsam tamamen kurumuyo savçbah kalkyrm bynum tutulms 🙄🤷♀️
CansuCaTurkmen bende yeni öğrendiğimde kestirmiştim canım hani vitamin filan deseler anlarımda bebeğin ömrüyle ne alakası var 🤷🏻♀️
Kamuranyurdusen Omrerkmn hamilelikte sac kestirmek uygun değilmiş evet bende istiyordum ama öğrenince kestiremedim ve boyatamadimda
NeslihanOner Hurafe tamamen ben de geçen hafta kestirdim 15. Haftadayım. Allahım zaten ömrünü belirlemiş onun bu bizim saçımızı kestirip kestirmemekle değişmez
edanurrbilen Omrerkmn Ben kestim batıl Omrerkmn Şu an hamileyim bende kestirdim hurafeden baska birsey değil.Rahatça kestirebilirsin.
mercimek1994 Omrerkmn gerçekten buna inanıyor musun ya çok ilginç 🤔 Haftanın ilerlesin kestiricem bende lohusa döneminde kolaylık olsun diye