Edycy Kızlar aranızda gen testi yaptıran var mı? Şu an o sürece girdim kafam çok karışık tecrübelerinizi paylaşın lütfen🥹
Eceliza3434 Edycy evet her iki gebeligim icinde yaptirdim hem risksiz cikinca hemde erkenden 10.haftada cinsiyet ögrenmek güzel oluyor
Edycy Eko93 Sumeyyeky cLearQueen %99.9 doğruluk verdiği söyleniyor fakat birkaç forum sitesinde şikayetler okudum. Doğduğunda da o çıkan sorunlar olmamış çok şükür bebeklerde ama hamilelikte o psikolojiyi yaşamamak için tercihim bu testti o yüzden kafam çok karıştı
Eko93 Edycy ben 11.haftamda yaptirdim, sonrasında içiniz rahat etmezse 2 3lu taramaya da girersiniz. Ayrıca detaylı ultroson da var. Yani bence iyi bir test
Sumeyyeky Edycy ne gibi şikayetleri olmuş olabilir ki diye düşündüm genetik olarak bir hastalık olmadığına bakılıyor genetik test farklı ikili , üçlü, dörtlü testler farklı bemce o bahsedilenler ikili testler genetik taramada 23 çift kromozom dahi inceleniyor
Cansu123_ Edycy içini ferah tut yüksek riskli olarak gittim zehir oldu 1 ayım ama temiz geldi ben gıbı daha niceleri ile tanıstım dna verdıgım yerde hepside temiz 🙏