Kur Kızlar sat göre 7 haftalık hamile olmam gerekir. Ama doktor asla 7 değil çok daha küçük dedi 2-3 hafta gibi. Çok korktum bu nasıl olabilir? Birde kızdı bana neden böyle hesaplıyorsunuz o nerden çıkıyor diye
busduuk1914 Kur bebiş sağlıklıysa haftanın bi önemi yok bence ya. Ben adet görmeyerek hamile kaldım. Tahmini adet tarihi belirleyip ona göre hafta hesaplaması yapmıştı doktorum
Sainmizgin Kur bu doktor size kızdıysa neden devam ediyorsunuz kusura bakmayın haddime değil ama ban böyle davranan bir doktor asla birdaha ona gitmem ama yinede siz bilirsiniz
Kur busduuk1914 sadece kese var canım. Dış gebelik değil bunu söyleyebilirim dedi. Yani yolk var mı demek oluyor bu
Booksandcats Benimki 6 aralıktı geç döllenme dediler 24 aralık olarak güncelledilet son adet tarihimi o zamandan beri de bebeğim de haftasına göre gidiyor
Kur Booksandcats canım içimi rahatlattın inşallah benimde öyledir kanamam var çünkü azaldı çok şükür ama hayırlısı
Booksandcats Kur inşallah öyledir uzunca bir süre kesem de görünmedi 3. Kontrolde dahi yoktu boş gebelik gibi görünüyor kürtaja alınman lazım yine de son kez bi alttan bakalım dediler o zaman gördük bizim minnoşu 🥲
Sainmizgin Dedikleri gibi içini ferah tut geç döllenmede olabilir bende yedi haftadayım benimde kanamam oldu geçen günlerde progestan kullandım fitil olarak kesildi
Kur Sainmizgin bende 2 gündür kullanıyorum kesilmek üzere gibi inşallah hayırlısı. Peki ağrın oluyor mu hafif karnında genitalde