Anonimkoo Kızlar çok kararsız kaldım sizce hangisi yani bebek arabası seçemedim bir türlü. Önerdiğiniz kesinlikle bu dediğiniz bebek arabası var mıdır?
btytgy Anonimkoo biz de kabin boy aldık joei nin. Az yer kaplasın diye evimde kücük apartmanda da koyacak yer yok. Çevremden de hep bunu önerdiler. 4-5 yaşına kadar kullanabilirmiş bu şekilde içine de puset aldım ben
Hamisbayan Anonimkoo daha kullanmadık mayısta inşallah ama puseti let go dan filan baktık ordan alacağız 200-300 tl ye yemi pusetler var zaten çok kullanılmadığı için gayet temiz oluyorlar 64-5 ay kullanıldığı için pusetli alıp uğraşmak istemedim kabin boy uzun yıllar sağlam kullanılıyor ayrıca arabanın puset takma aparatı da var
Ftmaa28 btytgy ben de kabin istiyorum ama tek yönlü olduklarını duyunca bir üzüldüm çift yönlü daha iyi olmaz mı bunın yagmuru var rüzgari var 😔
senaall Maxi cosi leona 2 aldık içine de pusetini travel diye geçiyor ama baya hafif ve tek elle katlanıyor 19 haftalık hamileyim henüz kullanmadık ama çok hoşumuza giderek aldık tavsiye ederim 🤩
Maviii_98 Bizde kabin boy aldık pusetli kullanılabilir. E bebekte bulunuyor Prego covi plus markası. Bakmak isterseniz. Çevremde gördüğüm kadarı ile treval sistem bebek arabaları kullanım sonrası ikinci bir ihtiyaç duyuluyor dediler bu seferde baston model alıyormuş aileler bu nedenle kabin boy daha mantıklı geldi. Kolay kapanıp açılıyor kapatınca el ile bavul gibi çekilebilen bir model.
Ftmaa28 Hayat31 tek yönlü Maviii_98 kabin boyların hepsi tek yönlüymüş sanırım bu biraz kafamı karıştırdı çift yönlü olan var mıdır acaba zor olmaz mı tek yönlü rüzgar yağmura karşı
Ezgieki Ben İnglesina Aptica aldım aşırı kolay açılıp kapanması var diye tabi oldukca ağır bir model ama kullanımı harika bir de bebekle deneyeceğiz tabi şfak 75 ☺️
Hayat31 Trawel biraz ağır. Kabin boy daha iyi. Ben kaç ay araştırdım en son kabin aldım. Pusetinde ayrı aldım çok hafif. İkiside e bebekten
Ea_aylms6 Deletedmom_110 Ramercan Travel sistemlerde bebek arabasını kapatırken oturduğu koltuğu alıp öyle mi kapatmak gerekiyor yani sizin öyle mi? Ben koltuk içindeyken kapatılan sistem istiyorum da
BabyAta Anonimkoo travel aldım kabin boyu arkadaşımda denedim travelda kuzenimde denedim ve travel tercihim oldu bebek kesinlikle daha konforlu, sürüsü çok güze manevraları çok iyi. Benimkinin taşımasıda kolay kapandıktan sonra valiz gibi çekiliyor ve çift yönlü araba. Joie chrome
Maviii_98 Ftmaa28 evet tek yön içine puseti koyduğunda bebek birkaç ay seni görüyor sonrasında oturabilir vaziyette öne bakıyor alırken satış danışmanı bir süre sonra zaten seni değil etrafı görmek isticek çok küçükken görmen normal dedi bende ikna oldum.
btytgy Ftmaa28 zaten puseti size bakacak şekilde takıyorsunuz biraz daha büyüyüp puset ihtiyacı kalmadıgında artık diğer yönden arkadan sürmüs oluyorsunuz arabayi problem olmuyor. ☺️
elmacekirdegii Bagi neo bir araştırın derim kabin boy travel olarak geçiyor 7 aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Yurt içi yurt dışı otobüs, otomobil, uçak tüm ulaşımlarda kullandım.
Ramercan Anonimkoo ben travel sistem aldım kabin boylara göre daha kaba olabilir ama bebek için konforu inanılmaz fazla. Kabin boy aileler için kullanışlı travel sistem iste bebekler için kullanışlı. Bebek benim için daha önemli katlanmasında zorlanıp zorlanmamak çok da önemli gelmiyor bana :)