Deletedmom_88 Gozdeli Doktorunuzdan Prilam yazmasını isteyebilirsiniz. Ben baş edemedim başla türlü 🥲
Kayrakusum_0 Gozdeli prilam diye bir mide bulantısı ilacı var çok etkili ama yan etkisi çok uyku yapıyor bana doktor yazmıştı ama doğurana kadar geçmedi bulantılarım hatta doğuma giderken bile kusmuştum sabah
Mihruss Gozdeli prilam etkili ama kollarınız bile kalkmıyor uykusuzluk ve halsizlikten gününüz çöp oluyor hele bir de çalışıyor veya başka çocuğunuz varsa uykusuzluktan sinir krizleri bile geçirtiyor insana onu yaşayacağıma mide bulantısını yaşarım dedim kestim kraker naneli sakız etki ediyor biraz da olsa
Aksutilayda44 Gozdeli ilk önce Allah yardım etsin bana hiç bir şey fayda etmiyordu 4 ay boyunca kustum zayıfladım 3 gün hastanede yattım çok kötü oldum ben bulantı beni mahvetti şimdi 8 aylık hamileyim mayısın sonu gözüküyor doğumum 🤱🤰🥰❤️
iremsnn Sabah daha sık oluyor ben o yüzden yatağımın yanına tuzlu çubuk koyuyorum her uyandığımda 1,2 tane atıyorum ağzıma
Mommmmy İlk hamileliğimde 5 ay çektim ikincide şu an 4.ayda hala devam ediyor sizi çok iyi anlıyorum 🫠🫠 prilam kullanın bir nebze rahatlatıyor. Ben gece bile bulantıyla kalkıyorum. Örneğin gece 3 gibi içip yatıyorum gündüz bende halsizlik ve uyku yapmıyor.