tugbadurmaz34 Esra_Omer_21 valla normalde 25 Mayıs 40 haftaya göre ama erken doğum riskim var şu an en azından nisanı sağ Salim atlatsam yeter diyorum 🥺
MasalSara Bikere aşı için aradı bide msj atmıştı nasıl gidiyor kilon kaç doktorun kim vs diye Bi sorun olursa sorabilirsin vs 😄
Aleynaceyhannnn Limonlukekkk aramıyorlar genelde ama gebelik kaydında bir sonraki izlem için tarih veriyorlar ben daha 2 gün önce kaydoldum bana 17.hafta için gün verdi o gün gelirsin ikinci izlemin için dedi
Tugcev amayinedeiyiilerledim ilk gebeliğinizi öğrendikten sonra kaçıncı haftanızda gittiniz? Bana da yazmıştı gebelik testi yaptırmaya gittiğimde fakat ben kağıdı kaybettim ve hatırlamıyorum 🤦🏼♀️ 17. Haftama randevu aldım ama emin de olamadım 😀
amayinedeiyiilerledim Tugcev ben 12. Haftada kayıt açtırdım o gün ilk izlem günü oldu, 3 ay sonraya ve 5 ay sonraya 2 ayrı gün daha yazdı. Kartı kaybetmişim bende bulamıyorum, bu gönderiden sonra farkettim. Son izlem ne zaman bilmiyorum 🥹🥲
mineoksuz11 Sevil1996 ayda değil de zamanını hatırlamıyorum şu tarifte gel diyor unutursam arıyorlar gelmedin diye. Geçenlerde gitmem gerekiyordu rahatsızdım gidemedim aradı hastaysan dinlen yorulma buraya dedi doktor muayenem de yeni olmuştu sordu kilon vs ne diye bebeği net hissediyor musun hareketini dedi biraz işte şöyle beslen dikkat et vs dedi izlemi girdi sistemine
mineoksuz11 B1cnm bizim mahalledekiler de öyleydi bebeğe iğne yaparken falan hiç bilgi vermiyorlardı doktorda öyle bir şikayetini bile dinlemiyordu çok tersti birde biraz sert davranıyorlardı nerden değiştirdim hatırlamıyorum da ben başka mahallenin sağlık ocağında yer vardı kaydımızı oraya aldım sistemden burdan çok memnunum çok iyiler
B1cnm mineoksuz11 bazı sağlık ocakları tansiyon takibi ne biliyim kan idrar testleri de yapıyor bizimkinde iş yok
CKATAR Limonlukekkk merhaba bana seni 17 haftanda aramicaz dediler sen geliceksin ondan sonra biz seni arayacağız dediler gidip görünün bence