Cilginanne2bebeli68 Kızımın ilk yanağında 3 tane vardı 2 gündür vücudu inanılmaz çoğaldı size bu nedir başına gelen varmi
Elifasell Cilginanne2bebeli68 aklıma gelen cilek oldu simdi zamanı yediyse olabilir diye birde nerede yasıyorsunuz bilmiyorum ama havalar bir anda ısındı. Sıcaktan olabilir mi acaba
Cilginanne2bebeli68 Elifasell çilege var ama bu sene hiç vermedim bizim bura da tam tersi 2 3 günde sogudu
Cilginanne2bebeli68 Mugemurside1 herseyi yiyot bizim gibi ne var ne yoksa uyudu uyandi yanağında kızarıklık varsi bende acaba o yöne fazla mı yatti da oldu dedim aksama 3 tane böyle kizarik oluştu 2 3 güne de vücuda olmus
kimoldugunubilirsinsen Cilginanne2bebeli68 alerji. Çocuk immünolojisi ve alerji bölümüne gidip bir test yaptırın ne zamandır var ve olmaya başladığı zamandan beri neler yedi
Cilginanne2bebeli68 kimoldugunubilirsinsen devlette yok aksarayda özelde de 950 tl gibi bi fiyatta konyaya götürüp devlette yaptıracağım inşallah
Elifasell Cilginanne2bebeli68 hımm kotu birsey değildir bence cogalırsa karnında filan cıktıgını gorurseniz doktpra goturun derim. İnşallah baska birsey değildir. Bence korkulacak bir durum değil gibi ama bilemedim .🙈🙈