Dilanilhn Bebegim 12 günlük karni hep ağrıyor kakasını yapmasına rağmen agrisi var ayaklarını hep kendine çekiyor niye böyle aynı durumu yaşayan varmi ne yapmalıyım 💕💖
Aybukeninannesi01 Dilanilhn gazı vardır canım gazını çıkartsa bile gazı oluyor kiraz çekirdeği var kemerli e bebekte trendyolda onlar bizim baya işimize yaramıştı onu al ısıt karnına bağla rahatlatır
06Pembemavi80 Dilanilhn acı elma yağını bende kullanmıştım. Ay bide yanlislikla icirenler vardı onu 🙄. Bebeğinizi sıcak tutun hani havalar sıcak oda terler diye düşünmeyin. Sizde lohusasiniz kendinizi sıcak tutun usutmememye dikkat edin. Umarım çabuk atlatirsiniz
Dilanilhn Delidolu hep çoraplı zaten acı elma yağı aldım masaj yapıyorum kakasını yapıyor ama yine sancisi var
Dilanilhn Aybukeninannesi01 ay tesekkir ederim alicam hemen ama bayram tatiline girecek uzun zaman gelmez burda da e bebek yok maalesef
dogurangaplumba Dilanilhn Canim acı elma yağının çok faydasını gördüm kızımda nerelerine sürüyorsun birde onu sürdükten sonra karnını battaniyesiyle sar battaniyeyi küçük üçgen yap karnıni sar ayaklarını da sıcak tut
Aybukeninannesi01 Dilanilhn birde kimyon suyu yapıp vermiştim 2 çay kaşığı günde o sana kalmış canım çoğu su vermeye karşı ya ister ver ister verme araştıra bilirsin da
Dilanilhn MasalSara sadece ayak tabanına masaj yapıyorum araştırdım öyle tehlikeli biseydor gibisiyle karşılaşmadım aksine gaz için kullanılır vs diyordu
Dilanilhn 06Pembemavi80 içermek mi ayy yok bazıları karnına da sürüyormuş ama Bn cesaret edemedim sonuçta yumurtaliklar da var etkilenir belki ne bileyim korkuyorum
yildizha Dilanilhn ütü ile küçük bir el havlusunu ısıtıp belden aşağısına sar gazını çıkarmasına yardımcı olur. Çok sıcak olmasın tabi onu sen ayarlarsın elinle dokununca sıcaklık hissedilsin ama yakıcı olmasın
Aybukeninannesi01 Dilanilhn oda olur da işte kimyon her gün verilirse önlüyor gazı en azından tabi fazlasıda zararlı
Dilanilhn dogurangaplumba sadece ayağına sürüyorum dediğiniz gibi karnına battaniyesi var penyeli onh sarıyorum üstüne normal battaniye sarıyorum çorap giydiriyorm